GOSSIP

Προκαλεί κατεβάζοντας το παντελόνι του ο Μπενίνι!

Προκαλεί κατεβάζοντας το παντελόνι του ο Μπενίνι!
Στη μέση της διάσημης Via Veneto της Ρώμης κατέβασε το παντελόνι του ο Ιταλός ηθοποιός Ρομπέρτο Μπενίνι προκαλώντας την έκπληξη των ντόπιων αλλά και των...

Στη μέση της διάσημης Via Veneto της Ρώμης κατέβασε το παντελόνι του ο Ιταλός ηθοποιός Ρομπέρτο Μπενίνι προκαλώντας την έκπληξη των ντόπιων αλλά και των τουριστών. Ωστόσο λόγο αργότερα πληροφορήθηκαν ότι η. . . αποκάλυψη έγινε για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν.

Ο 58χρονος Μπενίνι, γνωστός κυρίως από την ταινία "Η Ζωή Είναι Ωραία" που είχε τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ, κατέβασε το παντελόνι του και έμεινε με το εσώρουχο στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του Άλεν "The Bop Decameron," στην οποία υποδύεται κάποιον που γίνεται διάσημος μέσα σε μια νύχτα.

Ο 75χρονος νεοϋορκέζος σκηνοθέτης βρίσκεται επίσης στη Ρώμη για τις ανάγκες της ταινίας, την οποία σκηνοθετεί, έχει γράψει και πρωταγωνιστεί σε αυτήν.

Στην ταινία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, και οι: Πενέλοπε Κρουζ, Αλεκ Μπόλντουιν, Τζούντι Ντέιβις, Τζέσε Αϊζενμπεργκ, Ελέιν Πέιτζ.