GOSSIP

Λίντσεϊ Λόχαν: Ανασταίνει και νεκρούς

Λίντσεϊ Λόχαν: Ανασταίνει και νεκρούς

Ολόγυμνη μπροστά στο φακό για να σπάσει τη... μονοτονία της

Η άτακτη σταρ Λίντσεϊ Λόχαν, ανάμεσα στο κοινωνικό έργο που προσφέρει κατόπιν δικαστικής εντολής, κατάφερε να χωρέσει και μια γυμνή φωτογράφηση για το διάσημο περιοδικό του Χιου Χέφνερ.

Η αποκαλυπτική φωτογράφηση της 25χρονης σταρ λέγεται ότι ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα, η αρχική προσφορά του περιοδικού ήταν 750 χιλιάδες δολάρια. Όμως, η Λίντσεϊ την απέρριψε, απαιτώντας η αμοιβή της να αγγίξει το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η Λόχαν θα ζήσει ξανά για λίγο ως σταρ, καθώς η καθημερινότητά τους δεν έχει καμία λάμψη. Τις προηγούμενες ημέρες της επιβλήθηκε νέο αντικείμενο στην κοινωνική της εργασία –και λίγο μακάβριο: θα πρέπει να καθαρίζει ένα νεκροτομείο του Λος Άντζελες για 16 ώρες την εβδομάδα.

Η απόφαση αυτή του δικαστηρίου ήρθε, καθώς η 25χρονη παραστρατημένη δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στην προηγούμενη απόφαση, η οποία της επέβαλλε να προσφέρει έργο σε ένα τοπικό κέντρο γυναικών.

Η Λόχαν επέστρεψε στη δικαστική αίθουσα, αφού έφτανε στο κέντρο είτε αργοπορημένη είτε δεν εμφανιζόταν καθόλου.

Πάντως, η εν λόγω φωτογράφηση δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Λόχαν ξεγυμνώνεται μπροστά στο φακό.

lohan-nude

Όπως έχει η ίδια δηλώσει στο παρελθόν νιώθει «εντελώς άνετα», όταν είναι γυμνή.

lohan-twitter

Πράγματι, αφού ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter μια ημίγυμνη πόζα από τα παρασκήνια της νέας επίμαχης φωτογράφησης, δείχνοντας την ανυπομονησία της για λίγο «γυμνό θόρυβο» γύρω από το όνομά της.

lohan-pole