Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

VIDEO

GOSSIP

Η Μαίρη Συνατσάκη δίνει την πιο περίεργη συμβουλή για καραντίνα (video)

Newsbomb

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε τη δική της πρόταση για να περάσουμε τις ημέρες εγκλεισμού που όλοι βιώνουμε ένεκα νέων δεδομένων και κορονοϊού.

Μέσα από τα social media που διαθέτει η παρουσιάστρια και youtuber, αναφέρθηκε στο τι μπορούμε να κάνουμε για να είναι η καραντίνα πιο ομαλή.

Έτσι, λοιπόν, κοιτώντας την κάμερα και καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της είπε: «Μόνο αυτή τη συμβουλή έχω να σας δώσω, τίποτα άλλο. Να σας κάνετε λίγο “πατ πατ” στην πλάτη. Να μιλάτε στον εαυτό σας σαν να ήσασταν τρελοί. Εγώ δηλαδή μιλούσα πολύ δυνατά προς τον εαυτό μου την προηγούμενη εβδομάδα και μου έκανα συμπαράσταση. Γιατί έχουμε κι αυτή τη μοναξιά όλες αυτές τις ημέρες».

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να μοιραστεί μαζί μας όσα μπορούμε να κάνουμε για να καταπολεμήσουμε τη μοναξιά μας και να διαχειριστούμε τη νέα πραγματικότητα του κορονοϊού. Ωστόσο, αυτό το «πατ πατ» δεν το πιάσαμε αμέσως. Τι να είναι άραγε;

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του star channel «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ο Κρατερός Κατσούλης φαίνεται ότι κατάλαβε τι είναι το «πατ πατ».

Αν, λοιπόν, θέλεις να σου λυθεί η απορία και θες να δοκιμάσεις την πρότασή της δεν έχεις παρά να δεις το βίντεο με τις συμβουλές της...