Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Κώστας Δόξας: «Υπάρχει δικαστική απόφαση και δεν πληρώνει στην ώρα του», λέει η πρώην σύζυγός του

Newsbomb

Για τη σύλληψη του Κώστα Δόξα χθες (19/01) στη Θεσσαλονίκη, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του, αλλά και για τη σχέση τους μίλησε η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση.

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση, η οποία κατέθεσε και την μήνυση εναντίον του τραγουδιστή, μίλησε σχετικά με το θέμα στην εκπομπή «Πρωινό». «Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα», τόνισε η Μαρία Δεληθανάση.

Σε ερώτηση αν αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό η ίδια απάντησε: «Όχι. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις… Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας».

Ερωτηθείσα αν έχει μπει στη διαδικασία να επικοινωνήσει μαζί του και αν πήρε κάποια απάντηση, ανέφερε: «Φυσικά, φυσικά… Η απάντηση είναι η γνωστή… Θεωρώ ότι είναι θέμα τακτικής ας πούμε το να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια συνεννόηση. Υπάρχει άρνηση και σαν να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά δηλαδή τις πραγματικές ανάγκες και τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όταν μια μαμά μεγαλώνει μόνη το παιδί της».

Σχετικά με το αν επικοινώνησε εκείνος μαζί της, η Μαρία Δεληθανάση τόνισε: «Όχι, δεν επικοινώνησε μαζί μου. Δεν επικοινωνεί μαζί μου πέρα από τα τυπικά. Ό,τι αφορά σε συνεννόηση για το παιδί, για τις ώρες παραλαβής – παράδοσης και κάποια τέτοια ζητήματα».

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας, προσήχθη το βράδυ της Τετάρτης (19/1) στο αστυνομικό τμήμα, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Κατέληξε βρέφος δύο μηνών

Ρολόι της Αποκάλυψης: Στα 100 δευτερόλεπτα από τα μεσάνυχτα

Καιρός - Αρναούτογλου: Σασπένς τη Δευτέρα – Τα 2 σενάρια και η πιθανότητα για χιόνια στην Αττική