Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Η απόλυτη φαντασίωση: Μπικίνι, σαπουνάδα και supercars!

Newsbomb

Μπορεί να μην είναι και τόσο ευφάνταστη ιδέα, ο εκρηκτικός συνδυασμός ωστόσο αιθέριας ύπαρξης με μπικίνι, σαπουνάδας και αυτοκινήτου, όχι μόνο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αλλά του «φούσκωσε» τους τραπεζικούς του λογαριασμούς!

Ο 47χρονος Steve McMahon άνοιξε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Φλόριντα, προσλαμβάνοντας υπαλλήλους αυστηρά γένους θηλυκού, αλλά και με αυστηρό dress code: μόνο μαγιό! Και μπορεί ο αρχικός στόχος του, πριν πέντε χρόνια, να ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για το σχολείο της κόρης του, ωστόσο πλέον δεν προλαβαίνει να εξυπηρετήσει όλους τους πελάτες, οι οποίοι απολαμβάνουν πια τις υπηρεσίες καθαρισμού από καλλίγραμμα μοντέλα μόνο με ραντεβού!

Εκτός από τις εντυπωσιακές γυναίκες ωστόσο, πασαρέλα στο πλυντήριο, κάνουν και πανάκριβα αυτοκίνητα τα οποία κλέβουν λίγο από τη λάμψη τους.

«Χρειαζόμουν χρήματα για το σχολείο της κόρης μου και μου ήρθε αυτή η ιδέα. Έχουμε πλέον πολλά ωραία αυτοκίνητα εδώ, όπως Lamborghinis, Ferraris και Bentleys», τονίζει ο Steve, ο οποίος… μυεί προσωπικά κάθε νέα εργαζομένη στα μυστικά του επαγγέλματος.

«Μου αρέσει να εργάζομαι στο Baywash. Μπορεί να είναι σκληρή δουλειά, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι τόσο διασκεδαστικό. Έχω φέρει πολλές φίλες μου να δουλέψουν εδώ και καμία δεν είχε ποτέ παράπονο. Κάποιοι ίσως το βλέπουν σεξιστικό, όμως δεν είναι καθόλου. Ούτε ο φίλος, ούτε η οικογένειά μου έχουν κάποιο πρόβλημα που δουλεύω εδώ. Είναι απλά μια δουλειά σαν όλες τις άλλες», εκμυστηρεύεται η 24χρονη Jacki Orlando, η οποία εργάζεται στο πλυντήριο για τρία χρόνια.

Οι τιμές των υπηρεσιών του πλυnτηρίου είναι μάλιστα για όλες τις τσέπες, καθώς κυμαίνονται από 10$ (8 ευρώ) για ένα γρήγορο πλύσιμο στο χέρι, μέχρι 60$ (48 ευρώ) για το... full extra πρόγραμμα.

«Κάνουν φοβερή δουλειά στο Baywash. Γιατί να μην μπορεί κάποιος να ικανοποιήσει και τα… μάτια του, εκτός από το πλύσιμο του αυτοκινήτου του. Γιατί είναι κακό για μία κοπέλα να βγάλει τα έξοδα των σπουδών της φορώντας μπικίνι;», υποστήριξε από την πλευρά του ένας πελάτης.

Παρά τις μεμονωμένες πάντως αντιδράσεις, ο Steve, ο οποίος αποκάλυψε ότι μια γυναίκα αξιωματικός απαγόρεψε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να πλύνουν ξανά τα αυτοκίνητά τους στην επιχείρησή του, σχεδιάζει να ανοίξει παραρτήματα σε Altima και Μαϊάμι…