ΓΥΝΑΙΚΑ

6+1 καινούρια αντισηπτικά που έχεις απόλυτη ανάγκη

6+1 καινούρια αντισηπτικά που έχεις απόλυτη ανάγκη

Είναι το must προϊόν αυτής της περιόδου!

Είμαστε σίγουρες! Αυτό το διάστημα της (ατέλειωτης) καραντίνας έχεις επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε σε προϊόντα ομορφιάς. Μάσκες για το πρόσωπο, αλλά και για κάθε άλλο σημείο του σώματος, κρέμες λάμψης και αντιγήρανσης, οροί και scrub έχουν προστεθεί πάνω από μία φορά στο ηλεκτρονικό σου καλάθι.

Θα μας πεις… Πώς αλλιώς θα περάσει ο άπλετος χρόνος που έχεις μέσα στο σπίτι;! Κάνοντας κάτι για τον εαυτό σου και φροντίζοντάς σε, ώστε να είσαι πιο όμορφη. Δεκτό. Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα που πρέπει να προστίθεται οπωσδήποτε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά σου αυτό το διάστημα.

Μιλάμε για το αντισηπτικό. Αυτό το μπουκαλάκι, που εδώ και έναν χρόνο έχει γίνει άκρως απαραίτητο και είναι το «όπλο» μας ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού. Κι αυτό, γιατί απολυμαίνει τα χέρια και σκοτώνει σε χρόνο dt πιθανά μικρόβια και βακτήρια. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πόσο αναγκαίο είναι ένα ή και παραπάνω αντισηπτικά στην καθημερινότητά σου.

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα επτά πιο καινούρια αντισηπτικά που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Είναι πολύ καλά και δεν πρέπει να λείπουν ούτε από την τσάντα σου, ούτε όμως από το γραφείο σου, είτε αυτό είναι στον χώρο εργασίας, είτε… στο σπίτι, όπου και συνεχίζεις με τηλεργασία.