ΓΥΝΑΙΚΑ

Χειμερινές εκπτώσεις: Συμβουλές για τις αγορές των τελευταίων ημερών

Χειμερινές εκπτώσεις: Συμβουλές για τις αγορές των τελευταίων ημερών
Δείτε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα
pixabay

Μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις – Πώς θα κάνετε τις σωστές αγορές των τελευταίων ημερών

Σίγουρα όλες κάτι «τσιμπήσαμε» μέχρι στιγμής από τις χειμερινές εκπτώσεις. Κάναμε όμως τις σωστές επιλογές; Αγοράσαμε αυτά που πραγματικά χρειαζόμασταν; Ας είμαστε ειλικρινείς…. Πέσαμε όλες στις παγίδες των προσφορών και κάναμε τα λαθάκια μας στις αγορές μας.

Πάμε λοιπόν να δούμε 5 tips για να «σώσουμε» την κατάσταση. Προλαβαίνουμε!

#1 Ανοίξτε την ντουλάπα σας, δείτε τι έχετε και κάντε μια λίστα! Έτσι, δεν θα ξεχάσετε και δε θα ξεφύγετε αυτή τη φορά.

#2 Κάντε έρευνα αγοράς και χρησιμοποιείστε το Διαδίκτυο. Ψάξτε αυτό που θέλετε, τσεκάρετε τιμές και μη φοβηθείτε την ηλεκτρονική παραγγελία. Με αυτόν τρόπο μπορείτε να γλιτώσετε και χρήματα και χρόνο.

#3 Βρήκατε αυτό που θέλετε σε πολύ καλή τιμή στο Διαδίκτυο αλλά σας προβληματίζει σε ποιο μέγεθος να το παραγγείλετε; Λοιπόν…υπάρχει λύση! Ψάξτε να βρείτε το αντίστοιχο προϊόν σε κατάστημα, δοκιμάστε το και κάντε μετά την παραγγελία.

#4 Κοιτάξτε προσεκτικά στις ιστοσελίδες των καταστημάτων. Πολλές φορές μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, ακόμα κι αν δεν τα βρίσκεται σε κοντινό κατάστημα της εταιρίας Ζητήστε να σας το αποστείλουν στο πλησιέστερο κατάστημα, να το δείτε, να το δοκιμάσετε και αν δεν σας κάνει ή δε σας αρέσει μπορείτε εκείνη τη στιγμή να κάνετε επιστροφή χρημάτων ή να το αλλάξετε. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να θυμάστε ότι γλιτώνετε τα μεταφορικά, καθώς η παραλαβή από το κατάστημα συνήθως δε χρεώνεται.

#5 Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ να πάρουμε απόδειξη από τις αγορές μας. Έτσι, σε περίπτωση που το μετανιώσουμε ή κάναμε λάθος να μπορούμε να ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων ή να κάνουμε κάποια αλλαγή.

Σχετικές ειδήσεις