ΓΥΝΑΙΚΑ

5 τρόποι να χάσετε βάρος χωρίς καν να προσπαθήσετε

5 τρόποι να χάσετε βάρος χωρίς καν να προσπαθήσετε

Ο πιο σίγουρος και υγιής τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να γυμνάζεστε και να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή. Αλλά υπάρχουν τρόποι να χάσετε ένα ή δύο κιλά, χωρίς καν να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας. Και ενώ τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την τακτική γυμναστική, αυτές οι… τεμπέλικες συνήθειες είναι ιδανικές για τις μέρες που ο διάδρομος είναι ο χειρότερός σας εφιάλτης.


Πίνετε νερό:
Εκτός του ότι σας κρατάει ενυδατωμένη, πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι όταν πίνουμε νερό τακτικά, είναι πιο εύκολο να χάσουμε βάρος. Αν πιείτε νερό πριν από ένα γεύμα ή αν τρώτε τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό (όπως φρούτα και λαχανικά) αισθάνεστε πιο χορτάτες και έτσι δεν τρώτε πολύ. Μια άλλη έρευνα έδειξε ότι πίνοντας νερό επιταχύνουμε τον μεταβολισμό μας και μειώνουμε τις λιγούρες για υγρά που περιέχουν ζάχαρη, όπως αναψυκτικά και χυμούς.

Χαρείτε τη ζωή σας: Το στρες προκαλεί αύξηση βάρους, αφού στέλνει μηνύματα στο σώμα για περισσότερο φαγητό (και ειδικότερα τροφές που περιέχουν πολλά λιπαρά ή ζάχαρη). Προσπαθήστε να χαλαρώνετε και, ακόμα καλύτερα, να διασκεδάζετε. Αν χορεύετε, όχι μόνο καταπολεμάτε το στρες, αλλά καίτε και έξτρα θερμίδες!

Διαβάστε περισσότερα στο : fashionlove.gr