ΓΥΝΑΙΚΑ

Αποκάλυψη: Γιατί η Κέιτ Μίντλετον επιλέγει το πράσινο για τις εμφανίσεις της

Αποκάλυψη: Γιατί η Κέιτ Μίντλετον επιλέγει το πράσινο για τις εμφανίσεις της
Εσείς γνωρίζετε;

Το μαύρο, το άσπρο και το μπλε ήταν ανέκαθεν τα βασικά χρώματα για στιλάτες γκαρνταρόμπες. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ωστόσο, βασίζεται σε ένα κάπως ασυνήθιστο χρώμα, όταν πρόκειται για τις εμφανίσεις της.

Η Κέιτ έχει εμφανιστεί φέτος σε αρκετές εκδηλώσεις –τόσο ανεπίσημες, όσο και επίσημες-, φορώντας ρούχα σε κυπαρισσί χρώμα. Πολλές φορές, μάλιστα, όλο το σύνολο που φοράει –από την κορυφή ως τα νύχια- είναι κυπαρισσί.

Ο στυλίστας διασημοτήτων Lucas Armitage, μιλώντας στη Daily Mail εξηγεί ότι το χρώμα αυτό την κολακεύει ιδιαίτερα, αναδεικνύοντας ιδιαιτέρως τα μαλλιά, τα μάτια και τον τόνο της επιδερμίδας της και χαρίζοντάς της μια φυσική λάμψη.

«Μπορεί να φαίνεται λίγο παλιομοδίτικο αυτό, αλλά αποδεικνύει ότι στην ουσία όλοι έχουμε χρώματα που μας ταιριάζουν περισσότερο από άλλους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της μονοχρωμίας που επέλεξε η Κέιτ, ήταν το φόρεμα Beulah που φόρεσε όταν επισκέφτηκε την φιλανθρωπική οργάνωση Family Action στο νότιο Λονδίνο τον Ιανουάριο, το οποίο συνδύασε με μία σουέντ τσάντα L.K. Bennett και ασορτί παπούτσια του ίδιου χρώματος.

«Η επιλογή ενός χρώματος από την κορυφή ως τα νύχια είναι ένας πολύ στιλάτος τρόπος να χτίσεις το λουκ σου. Διαλέξτε οποιοδήποτε περιοδικό μόδας και οι πιθανότητες είναι να συναντήσετε ακριβώς κάτι τέτοιο», συνεχίζει ο Lucas και προσθέτει:

«Δίνει μια συνεκτική εικόνα και επιτρέπει να παίζετε με την αναλογία υφής και σιλουέτας πιο ελεύθερα».

Ενώ οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν συνήθως μαύρο ή μπλε για τις μονόχρωμες εμφανίσεις τους, οι πράσινες αποχρώσεις είναι απαλότερες σε ορισμένους τόνους επιδερμίδας.

«Το μαύρο μπορεί να φανεί αρκετά άχρωμο και έντονο ενάντια σε πολλούς τόνους του δέρματος και το μπλε έχει αρκετά ντεμοντέ χροιά», εξηγεί ο Lucas.

Ευτυχώς το λουκ της Κέιτ μπορούν να το πετύχουν εύκολα οι θαυμάστριές της που θέλουν να την αντιγράψουν.

«Είναι ένα εύκολο τέχνασμα που μπορείτε να υιοθετήσετε και στη δική σας ντουλάπα. Οι περισσότεροι ιστότοποι σας επιτρέπουν να φιλτράρετε συγκεκριμένα χρώματα και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το δικό σας».

Σχετικές ειδήσεις