MEN'S GUIDE

Η ιδανική αντρική τσάντα

Η ιδανική αντρική τσάντα

Οι τσάντες δεν είναι ένα «εργαλείο» που χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι γυναίκες.

Ναι μεν το «ωραίο» φύλο κατέχει τα πρωτεία στο τομέα της αγοράς τσάντας, όμως και οι άντρες έχουν «δικαίωμα» στην καλαισθησία και την πρακτικότητα.
Όμως ποια είναι η ιδανική επιλογή για μια αντρική τσάντα;

Επειδή οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και τα δώρα είναι νόμος, το Mensguide σου εξηγεί όσα πρέπει να ξέρεις πριν προχωρήσεις σε μια τέτοια αγορά.

Κατ' αρχήν μιλάμε για άντρα και όχι για αγόρι, οπότε θα πρέπει να βάλεις στην άκρη τα αθλητικά bag packs. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ πρακτικά, όμως θα πρέπει να καταλάβεις πως η τσάντα αυτή θα φτάνει στο γραφείο και όχι στο γυμναστήριο.
Οπότε:

Φρόντισε να διαθέτει χώρο για φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αν ο φίλος σου ή ο καλός σου δουλεύει με laptop είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Επίσης, θα πρέπει να έχει πολλές «τσέπες». Στη βιασύνη του ένας άντρας μπορεί εύκολα να βάλει το κολατσιό του δίπλα στο laptop. Αν αυτό για κάποιο λόγο ανοίξει, θα ζεις με την κατάρα του... Κι ας είναι δικό του το λάθος!

Να έχει θήκες για στυλό. Σίγουρα θα κουβαλάει μαζί του τουλάχιστον ένα.

Αν η θέση του στην εταιρεία που δουλεύει είναι υπεύθυνη, δώσε λίγο κύρος στην επιλογή. Διάλεξε μια δερμάτινη και όχι μια «φτηνιάρικη» πάνινη τσάντα. Φαντάσου ο υφιστάμενός του να πηγαίνει στο γραφείο με Prada και ο ίδιος με κάποια που φέρει το σήμα της τοπικής ομάδας της γενέτειράς του. Τουλάχιστον ντροπή.

Τέλος, φρόντισε να έχει λουρί και να μη θυμίζει τους παλιούς καλούς, κλασικούς αλλά ξεπερασμένους χαρτοφύλακες! Η εξέλιξη αφορά τα πάντα...

Σχετικές ειδήσεις