MEN'S GUIDE

Κοστούμια και πώς θα τα φορέσεις (photos)

Κοστούμια και πώς θα τα φορέσεις (photos)

Θέλεις να φορέσεις κοστούμι αλλά δεν ξέρεις πως. Δεν ξέρεις τι χρώμα το θέλεις, ή ακόμα και αν έχεις βρει το χρώμα δυσκολεύεσαι με τα υπόλοιπα. Αν θέλεις να μη φοράς τα ίδια και τα ίδια ή τέλος πάντων αν ζητάς κάτι διαφορετικό δοκίμαστε τα εξής:

Πράσινο κοστούμι. Κατά προτίμηση σε απόχρωση που λαδίζει. Κράτα όλα τα υπόλοιπα σε ουδέτερα και κλασικά σχέδια. Πουκάμισο, γραβάτα, παπούτσι, ζώνη καλό θα είναι να μην ξεχωρίζουν με το χρώμα τους ή το σχέδιό τους.

Γαλάζιο κοστούμι: Μπορεί να είναι εντελώς σπορ, αν το φορέσετε με κάποιο πόλο μπλουζάκι και αθλητικά πάνινα παπούτσια.

Γκρι κοστούμι: Αυτό τώρα θέλετε δε θέλετε θα καταλήξει σε πιο σοβαρή και τυπική εμφάνιση. Αν θέλετε να το ξαλαφρώσετε επιλέξτε πουκάμισο και γραβάτα σε γαλάζιο χρώμα ή σε κάποιο χρώμα που θα αποτελεί δήλωση (μπορείτε να σκεφτείτε ας πούμε ένα έντονο πορτοκαλί;).

Άσπρο ή μπεζ; Και τα δύο παίζουν στη φετινή μόδα. Το πρώτο είναι πιο δύσκολο αφενός γιατί λερώνει για πλάκα αφετέρου γιατί θα καταλήξετε με επίσης άσπρα αξεσουάρ.

Το μπεζ κοστούμι για φέτος είναι πολύ της μόδας, αρκεί να το συνδυάσετε με άλλα ουδέτερα καλοκαιρινά χρώματα, όπως το απαλό γκρι, το χρώμα της σκουριάς, το καφέ του δέρματος.

Σχετικές ειδήσεις