ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Οι Αναλώσιμοι 4»: Ο Σταλόνε αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία από τη νέα ταινία

Οι Αναλώσιμοι 4
Η τελευταία ταινία των The Expendables κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2014

Με ένα ποστ στο Instagram ο Σιλβέστερ Σταλόνε προανήγγειλε την έναρξη της παραγωγής. 

Το μήνα που διανύουμε συμπληρώνονται επτά ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας The Expendables 3 (Οι Αναλώσιμοι 3), γεγονός που σημαίνει ότι οι φαν του επιτυχημένου franchise περιμένουν πάρα πολύ καιρό για την πολυαναμενόμενη τέταρτη ταινία με την υπεράνθρωπη ομάδα των μισθοφόρων.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που ακούσαμε για ένα ενδεχόμενο τέταρτο φιλμ ήταν πριν από ένα περίπου χρόνο, όταν ο Ράντι Κουτούρ είχε αποκαλύψει πως είχε στα χέρια του μια νέα εκδοχή του σεναρίου της τέταρτης ταινίας. Τώρα, ο Σιλβέστερ Σταλόνε έρχεται να ανάψει φωτιές στους φαν της εν λόγω σειράς ταινιών, αναρτώντας στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει ότι τα... γραζάνια επιτέλους αρχίζουν να κινούνται!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία με ένα εντυπωσιακό χρυσό δαχτυλίδι που σχεδίασε για τους Αναλώσιμους 4. Πρόκειται για αυτό που θα φοράει ο Barney Ross, ο χαρακτήρας δηλαδή που υποδύεται ο ίδιος ο Σταλόνε. Μάλιστα, στη λεζάντα του αναφέρει χαρακτηριστικά: «μόλις τελείωσα τη σχεδίαση του νέου δαχτυλιδιού για τους Expendable 4 και είναι λίγο βαρύ».

Όπως φαίνεται η παραγωγή είναι έτοιμη να ξεκινήσει, μάλιστα φήμες θέλουν την έναρξη των γυρισμάτων να τοποθετείται το προσεχές φθινόπωρο. Αν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, τότε οι παραγωγοί εικάζουν ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στα σινεμά μέσα στο 2022.

Θυμίζουμε ότι η υπεράνθρωπη ομάδα των μισθοφόρων έχει σπάσει τα ταμεία του box office και έχει αγαπηθεί από όλους τους φαν των ταινιών δράσης, καθώς είναι ένας ύμνος στα φιλμ δράσης του '80. Άλλωστε οι τρεις προηγούμενες ταινίες έχουν συγκεντρώσει όλους του σταρ του συγκεκριμένου genre: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Χάρισον Φορντ, Γουέσλι Σνάιπς, Ζαν-Κοντ Βαν Νταμ, Μπρους Γουίλις, Τσακ Νόρις.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε όμως, είναι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τους ηθοποιούς που θα επιστρέψουν στην επερχόμενη τέταρτη ταινία του franchise.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.