ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Clickbait: Η νέα σειρά του Netflix που θα σε κάνει να κολλήσεις

Clickbait νέα σειρά Netflix
Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας σειράς θρίλερ
Netflix

Το Clickbait κυκλοφορεί στο Netflix στις 25 Αυγούστου.

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο και πλήρες τρέιλερ της νέας επερχόμενης και πολλά υποσχόμενης μίνι σειράς μυστηρίου με τίτλο Clickbait.

Ήδη με το… καλημέρα σας, το τρέιλερ μας βάζει σε σκέψεις και συγκεκριμένα να αναρωτηθούμε αν ξέρουμε καλά τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Κάπως έτσι, κατάφερε ήδη να μας κερδίσει την προσοχή!

Σε αυτήν τη σειρά θρίλερ, οκτώ διαφορετικές προοπτικές παρουσιάζουν προκλητικά στοιχεία για τον δράστη ενός φρικτού εγκλήματος, πυροδοτημένου από τα social media, δηλαδή εκεί που οι άνθρωποι μπερδεύουν τα όρια ανάμεσα στο εικονικό και το πραγματικό. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Ο Nick Brewer είναι ένας στοργικός πατέρας, σύζυγος και αδελφός, που ξαφνικά μια μέρα εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ένα βίντεο εμφανίζεται στο internet, όπου ένας σοβαρά χτυπημένος Nick κρατά μια κάρτα που γράφει "Κακοποιώ γυναίκες, μετά τις 5 εκατομμύρια θεάσεις θα πεθάνω". Είναι αυτό μια απειλή ή μια ομολογία; Καθώς η αδελφή του και η σύζυγός του σπεύδουν να τον βρουν και να τον βοηθήσουν, ανακαλύπτουν μια πλευρά του Nick που δεν ήξεραν πως υπήρχε».

Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια με δημιουργούς τους Τόνι Έιρες και Κρίστιαν Ουάιτ. Πρωταγωνιστούν οι Άντριαν Γκρενιέ, Τζέσικα Κόλινς, Μπέτι Γκάμπριελ, κ.ά.

Το Clickbait έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο ελληνικό Netflix στις 25 Αυγούστου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Αύγουστο στο Netflix

Όσα έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα