Ο Τόνι Μπένετ αποσύρεται οριστικά από τις συναυλίες λόγω Αλτσχάιμερ

Τζωρτζίνα Ντούτση

Ο 95χρονος Τόνι Μπένετ διαγνώστηκε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ το 2016
AP

Ο Τόνι Μπένετ έκανε περιοδεία με τη Lady Gaga για την προώθηση του νέου τους δίσκου.

O Τόνι Μπένετ αποσύρεται οριστικά από τη live σκηνή λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το Αλτσχάιμερ. Την ανακοίνωση έκανε ο γιος και μάνατζερ του, Ντάνι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο θρυλικός τραγουδιστής είχε ήδη πραγματοποιήσει δύο sold-out συναυλίες με τη Lady Gaga στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου (δεύτερου) κοινού άλμπουμ τους, ενώ η υπόλοιπη περιοδεία τους ακυρώνεται.

Εκείνες οι δύο πρόσφατες συναυλίες ήταν και οι τελευταίες για τον 95χρονο, σύμφωνα με τον Ντάνι Μπένετ. «Ήταν μια δύσκολη απόφαση για εμάς, αλλά αυτές είναι οι εντολές του γιατρού του», ανέφερε ο γιος του και εξήγησε: «Η υγεία του είναι το πιο σημαντικό από όλα. Δεν έχει να κάνει με την ικανότητα του να τραγουδάει όσο με το ότι δεν μπορεί να ταξιδεύει».

Ο Μπένετ διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ το 2016, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι πάσχει από τη νόσο μόλις στις αρχές του έτους. Ο τραγουδιστής μετράει πάνω από 75 χρόνια καριέρας και 19 βραβεία Grammy. Φέτος συνεργάζεται για δεύτερη φορά δισκογραφικά με τη Lady Gaga στο δίσκο Love for Sale. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το άλμπουμ αποτελεί αφιέρωμα στο έργο του Κόουλ Πόρτερ ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«I Get a Kick Out of You»: Ακούστε το νέο τραγούδι της Lady Gaga με τον Τόνι Μπένετ

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved