ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντάνιελ Κρεγκ: Από τον Τζέιμς Μποντ στον Μάκβεθ

Ντάνιελ Κρεγκ
Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Τζέιμς Μποντ: No Time to Die στο Λονδίνο
AP

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ετοιμάζει το επόμενο βήμα του στη θεατρική σκηνή του Μπρόντγουεϊ με τον Μάκβεθ του Σαίξπηρ.

O πράκτορας «007» Ντάνιελ Κρεγκ επέλεξε ήδη το επόμενο βήμα του. Ο Βρετανός ηθοποιός, η πέμπτη επιστροφή του οποίου στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ιδιότητα του διάσημου πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών έγινε την Τετάρτη στο Λονδίνο με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας No Time to Die, αναμένεται να υποδυθεί τον φιλόδοξο και δολοφονικό «Μάκβεθ» στο Μπρόντγουεϊ μέσα στο 2022, έγινε σήμερα γνωστό από τους παραγωγούς.

Η νέα παραγωγή, με τη Βρετανίδα ηθοποιό Ρουθ Νέγκα να υποδύεται τη Λέιντι Μάκβεθ, θα «ανέβει» στις 29 Μαρτίου για ένα διάστημα 15 εβδομάδων.

Ο 53χρονος Κρεγκ, ο οποίος ενσάρκωσε τον Τζέιμς Μποντ για τελευταία φορά στο No Time to Die, είναι ένας έμπειρος ηθοποιός του θεάτρου. Το 2013 πρωταγωνίστησε στο Μπρόντγουεϊ στο έργο «Προδοσία», αλλά και σε πολλές θεατρικές παραγωγές στο Λονδίνο.

Την παραγωγή της παράστασης του «Μάκβεθ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ ανέλαβαν οι παραγωγοί της ταινίας του Μποντ Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον. Η πώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε χθες.

«Ο Ντάνιελ δεν είναι μονάχα ένας φανταστικός κινηματογραφικός ηθοποιός, αλλά και ένας υπέροχος θεατρικός ηθοποιός. Είμαι ενθουσιασμένη που θα υποστηρίξει την επιστροφή των παραστάσεων στο Μπρόντγουεϊ με αυτόν τον εμβληματικό ρόλο», επισήμανε η Μπρόκολι σε μια ανακοίνωση.

Δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ «ανέβηκαν» στο Μπρόντγουεϊ έπειτα από ένα πρωτόγνωρο κλείσιμο διάρκειας 18 μηνών, το οποίο προκάλεσε η πανδημία του νέου κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Τζέιμς Μποντ: Ο θρυλικός 007 σε αριθμούς - Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Squid Game: Απίστευτη γκάφα με τον αριθμό του τηλεφώνου στη νέα σειρά-φαινόμενο του Netflix