ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ghostface (ξανα)βγαίνει παγανιά στο πρώτο τρέιλερ του νέου Scream

Scream 5
To νέο Scream ακροβατεί ανάμεσα σε reboot και σίκουελ της τέταρτης ταινίας

Η πέμπτη ταινία Scream θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά σινεμά τις 13 Ιανουαρίου του 2022.

H Paramount Pictures μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της πέμπτης ταινίας Scream. Θυμίζουμε ότι προηγήθηκαν η πρώτη αφίσα της ταινίας, αλλά και οι πρώτες εικόνες στο EW.

Ο Ghostface επιστρέφει για να σπείρει τον τρόμο και τον θάνατο και επειδή SCREAM (όπως είναι ο επίσημος τίτλος) χωρίς Κόρτνεϊ Κοξ δεν γίνεται, μαζί του επιστρέφει και το πάλαι ποτέ αγαπημένο Φιλαράκι. Από τους παλιούς γνώριμους του καστ της πρώτης ταινίας συναντάμε επίσης τους Ντέιβιντ Αρκέτ και Νεβ Κάμπελ.

Στον τρέιλερ λοιπόν βλέπουμε τον Dewey να καλεί την Sidney εξαιτίας μιας νέας σειράς φόνων στο Woodsboro. Μαζί και με την Gale, οι τρεις τους αναλαμβάνουν να ξεσκεπάσουν και να σταματήσουν το νέο serial killer με την φαντασματική μάσκα που ομολογουμένως κάνει θραύση τις απόκριες. Το τέλος του τρέιλερ πάντως αφήνει πολλά ερωτηματικά όταν ο δολοφόνος με την περιβόητη μάσκα συναντάει τη Sidney λέγοντας ότι είναι τιμή του που την έχει μπροστά του… Μην ξεχνάμε ότι τις ίδιες φωτιές για την ταυτότητα του μάς άναψε και η αφίσα με τη φράση «πάντοτε είναι κάποιος που ξέρεις»…

Θυμίζουμε ότι το τρέιλερ προσγειώνεται στην 25η επέτειο από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας του franchise, χωρίς τον σκηνοθέτη Γουές Κρέιβεν που απεβίωσε το 2015. Στη νέα ταινία τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι: Ματ Μπετινέλι-Όλπεν και Τάιλερ Γκίλε. Σε συνέντευξή της η Κοξ εξήγησε ότι το νέο Scream, ακολουθεί τα γεγονότα της ταινίας του 2014 χωρίς ωστόσο να είναι απευθείας συνέχεια εκείνης. «Δεν είναι reboot, δεν είναι remake. Θα είναι φανταστικό». Με λίγα λόγια το φιλμ ακροβατεί ανάμεσα στο reboot και το σίκουελ.

Το Scream θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά σινεμά στις 13 Ιανουαρίου του 2022.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος ετοιμάζει σειρά για την ελληνική τηλεόραση

Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβέγκερ στο νέο της ρόλο!

Ο νέος Τζέιμς Μποντ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του ελληνικού box office