ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θα δούμε τελικά σίκουελ του Red Notice;

Red Notice Netflix
Το Red Notice έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας στην ιστορία του Netflix

Αν σας άρεσε το Red Notice του Netflix τότε τα νέα είναι μάλλον ευχάριστα για εσάς...

Πόσο πιθανό είναι ένα σίκουελ του πολυσυζητημένου Red Notice του Netflix; Όσοι έχετε δει την ταινία, θα απαντήσετε πως μια συνέχεια δεν είναι απλά πιθανή, αλλά επιβάλλεται.

Την ίδια γνώμη έχει και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ανέφερε ότι μια δεύτερη ταινία είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί.

Μάλιστα το πήγε ακόμα πιο μακριά, προσθέτοντας ότι το Red Notice θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα επιτυχημένο franchise περιλαμβάνοντας και τρίτη ταινία.

«Αν κάναμε ένα σίκουελ, το λογικό θα ήταν να κάναμε δύο και τρία φιλμ μαζί back-to-back. Είναι μια εξαιρετικά μεγάλη παραγωγή και αν μπορέσεις να τα βάλεις μαζί θα είναι καλύτερα για όλους. Ειδικά για τη δική μου ψυχική υγεία».

Θυμίζουμε το Red Notice, η ακριβότερη παραγωγή του Netflix, κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα στις 12 Νοεμβρίου. Παρά το λαμπερό καστ με τους Ντουέιν Τζόνσον, Γκαλ Γκαντότ και Ράιαν Ρέινολντς, το φιλμ δεν έλαβε και την καλύτερη υποδοχή από τους κριτικούς. Αυτό βέβαια μπορεί να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία, αφού οι συνδρομητές του Netflix το έφεραν στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς ταινίες την εβδομάδα της πρεμιέρας του και μάλιστα του χάρισαν το μεγαλύτερο άνοιγμα που έχει κάνει ποτέ ταινία του Netflix.

Αναμένοντας και τα νούμερα κατά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του, το σίκουελ μοιάζει να είναι πολύ πιο κοντά από ό,τι ενδεχομένως θα ήθελαν οι κριτικοί...


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Horror Caviar: Πιάτα εμπνευσμένα από ταινίες τρόμου - Τα λιγουρεύεστε;

Η ωμή βία στο Squid Game και τα μηνύματά της στην κοινωνία: Τι λέει ο σκηνοθέτης

Η κλιματική αλλαγή απειλεί έργα τέχνης στους βράχους σπηλαίων και αρχαιολογικούς χώρους