ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Red Notice έγινε και επίσημα η πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία του Netflix

Red Notice Netflix
To 50% των συνδρομητών του Netflix παγκοσμίως, έχουν δει ήδη την ταινία με τους: Ράιαν Ρέινολντς, Γκαλ Γκαντότ και Ντουέιν Τζόνσον
Netflix

Το Red Notice με 328,8 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης, ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του Bird Box στο Top 10 του Netflix.

To Red Notice έγινε και επίσημα η πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία του Netflix εκθρονίζοντας το Bird Box με την Σάντρα Μπούλοκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει το Netflix, το Red Notice συγκεντρώνει ήδη 328,8 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης χωρίς ακόμα να έχουν συμπληρωθεί οι καθιερωμένες 28 μέρες από την κυκλοφορία του στην πλατφόρμα.

Κάπως έτσι, σε 18 μόλις μέρες ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του Bird Box, με 282 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης κατά τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του. Αυτό σημαίνει, ότι μέχρι σήμερα, το 50% των συνδρομητών του Netflix παγκοσμίως, έχουν ήδη δει την πολυσυζητημένη ταινία.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα νούμερα επιβεβαίωσαν τον Ντουέιν Τζόνσον, πρωταγωνιστή της ταινίας, ο οποίος πριν λίγες μέρες, με μια ανάρτηση στο Instagram είχε ανακοινώσει ότι το Red Notice έγινε η πιο δημοφιλής ταινία στην ιστορία του Netflix.

Red Notice

Το Red Notice υπήρξε σαρωτικό ήδη από την πρεμιέρα του. H πιο ακριβή παραγωγή της πλατφόρμας έγραψε ιστορία αφού έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα που έχει κάνει ποτέ ταινία για τα δεδομένα συνδρομητικής υπηρεσίας.

Η ταινία κυκλοφόρησε στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου με πρωταγωνιστές τους, Ντουέιν Τζόνσον, Ράιαν Ρέινολντς και Γκαλ Γκαντότ.

Η ταινία ακολουθεί τον Τζον Χάρτλι (Ντουέιν Τζόνσον), ο οποίος αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης. Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς) με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα The Bishop (Γκαλ Γκαντότ). Η υπέρτατη αυτή περιπέτεια ταξιδεύει τους τρεις πρωταγωνιστές σε όλο τον κόσμο: σε πίστα χορού, παγιδευμένους σε μια απομονωμένη φυλακή, μέσα στη ζούγκλα, και ακόμα χειρότερα...τους αναγκάζει να είναι διαρκώς ο ένας μαζί με τον άλλον.

Tη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «The Witcher»

Ο Ίγκι Ποπ ξανά στην Ελλάδα για το Release Athens - Μαζί του ο Λίαμ Γκάλαχερ των Oasis!

Έρχεται το κορεάτικο La Casa de Papel: Ποιος ηθοποιός του Squid Game θα παίξει τον «Berlin»