ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: O Berlin του La Casa de Papel αποκτά τη δική του spin-off σειρά

Netflix, La Casa de Papel Berlin
H νέα σειρά του Netflix θα μας βάλει στο μυαλό του παρανοϊού Berlin
Netflix

Η νέα spin-off σειρά του Netflix θα έχει τον τίτλο Berlin και θα κυκλοφορήσει το 2023.

Μπορεί το La Casa de Papel να ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, όμως το Netflix (και εμείς) δεν είμαστε έτοιμοι να πούμε «αντίο» τόσο εύκολα.

Αν ανήκετε στους φαν της ισπανικής σειράς, τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα. Η πλατφόρμα ανακοίνωσε την πρώτη spin-off σειρά του La Casa de Papel, με τίτλο Berlin.

Όπως προδίδει και ο τίτλος, η νέα σειρά θα εστιάζει στον... ψυχοπαθή Berlin τον οποίο θα υποδυθεί ο Pedro Alonso. To νέο πρότζεκτ θα κυκλοφορήσει στο Netflix το 2023.

Ο Berlin υπήρξε ένας από του πιο πολυσυζητημένους και δημοφιλείς χαρακτήρες του ισπανικού χιτ και ο Άλεξ Πίνα σε πρόσφατες συνεντεύξεις του μας είχε ήδη προετοιμάσει ότι μια spin-off σειρά για τον ιδιαίτερο αυτό χαρακτήρα ήταν πολύ πιθανό να συμβεί. Άλλωστε ο ίδιος θέλει να επεκτείνει το σύμπαν του La Casa de Papel και να δημιουργήσει και άλλα spin-offs τα οποία θα λένε την ιστορία ορισμένων από τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

Σε άλλα νέα, το Netflix ετοιμάζει την κορεάτικη εκδοχή του La Casa de Papel και όπως μάθαμε σήμερα, τον ρόλο του Berlin θα παίξει ο Park Hae-soo, πρωταγωνιστής του Squid Game.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Red Notice έγινε και επίσημα η πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία του Netflix

Netflix: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «The Witcher»

Έρχεται το κορεάτικο La Casa de Papel: Ποιος ηθοποιός του Squid Game θα παίξει τον «Berlin»