ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Το νέο τρέιλερ του La Casa de Papel θα σε γεμίσει νοσταλγία

La Casa de Papel netflix
Tα τελευταία πέντε επεισόδια του La Casa de Papel κυκλοφορούν στο Netflix στις 3 Δεκεμβρίου
Netflix

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της περιβόητης συμμορίας του La Casa de Papel, το Netflix κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ με πλάνα από όλες τις σεζόν.

Οι φαν του La Casa de Papel ήδη μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης ισπανικής σειράς που θα κυκλοφορήσει στο Netflix, αύριο Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.

Λίγες ώρες πριν μάθουμε πώς θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος, το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ με πλάνα από όλες τις σεζόν της σειράς και μας γέμισε νοσταλγία. Το βίντεο μας ταξιδεύει πίσω στο 2017, στην αρχή αυτής της ιστορίας, όταν ο Professor συγκέντρωσε τα μέλη της συμμορίας και τους ξεδίπλωσε το σχέδιό του για την τέλεια ληστεία στην τράπεζα της Ισπανίας. Μας θυμίζει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές και γεμάτες δράση σκηνές των προηγούμενων σεζόν, εστιάζει σε δημοφιλείς χαρακτήρες, όπως ο Berlin, η Nairobi και φυσικά η Tokyo και φτάνει στο σήμερα. Οι περιβόητες μάσκες έχουν πέσει και η τέλεια ληστεία έχει μετατραπεί σε πόλεμο ανάμεσα στη συμμορία και τον ισπανικό στρατό.

Η συμμορία θα καταφέρει να βγει τελικά ζωντανή μέσα από την τράπεζα; Πέντε επεισόδια του δεύτερου τόμου της πέμπτης και τελευταίας σεζόν απομένουν για να μάθουμε το μεγάλο φινάλε της σειράς που αναδείχθηκε παγκόσμιο φαινόμενο. Ωστόσο το Netflix δεν σκοπεύει να αφήσει έτσι τους συνδρομητές που αγάπησαν το La Casa de Papel. Ήδη πρόσφατα μάθαμε ότι ένα spin-off της σειράς, με τίτλο Berlin, βρίσκεται ήδη στα σκαριά και θα κυκλοφορήσει το 2023, εξερευνώντας την ιστορία του ποιου παρανοϊκού μέλους της συμμορίας. Άλλωστε ο Άλεξ Πίνα, δημιουργός του επιτυχημένου πρότζεκτ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να κάνει κι άλλα spin-offs δημιουργώντας ένα ολόκληρο σύμπαν La Casa de Papel.

Παράλληλα, το Netflix ετοιμάζει και το κορεάτικο La Casa de Papel με πρωταγωνιστή του Squid Game στον ρόλο του Berlin.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Είδαμε το νέο τρέιλερ το «The Matrix: Resurrections» και ένα «déjà vú» το πάθαμε

Το ΚΠΙΣΝ φόρεσε τα γιορτινά του - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ, αυτό έχω πάντα στην τσάντα μου