ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Ο Τομ Κρουζ και ο Τζέισον Στέιθαμ στο σίκουελ του Red Notice;

Τομ Κρουζ και Τζέισον Στέιθαμ
Τομ Κρουζ και Τζέισον Στέιθαμ
AP

Φήμες θέλουν τους δύο σούπερ-σταρ των ταινιών δράσης, Τομ Κρουζ και Τζέισον Στέιθαμ να μπαίνουν στο δεύτερο μέρος της πιο επιτυχημένης ταινίας του Netflix.

Ένα σίκουελ του Red Notice, της ταινίας που έχει σπάσει τα ταμεία του Netflix, φαντάζει σχεδόν βέβαιο να συμβεί, από όλες τις πλευρές. Οι πρωταγωνιστές, Ντουέιν Τζόνσον, Γκαλ Γκαντότ και Ράιαν Ρέινολντς, είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι από αυτή τη συνεργασία, ενώ το κοινό την έχει φέρει πρώτη σε 93 χώρες και φιγουράρει πλέον στην κορυφή της λίστας με τις πιο επιτυχημένες ταινίες στην ιστορία της πλατφόρμας, Παράλληλα το Netflix βλέπει να μπαίνουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία του, ήδη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίες του φιλμ.

Τώρα λοιπόν έρχεται μια νέα φήμη που έχει τρελάνει τους φαν της ταινίας και αφορά σε τρανταχτά ονόματα του Χόλιγουντ που ενδέχεται να πλαισιώσουν την ήδη λαμπερή τριπλέτα, σε ένα πιθανό δεύτερο φιλμ Red Notice. Σύμφωνα με πηγές του Binge Watching This, η παραγωγή θέλει να εντάξει στο καστ δύο τεράστιους πρωταγωνιστές ταινιών δράσης. Ο λόγος για τους Τομ Κρουζ και Τζέισον Στέιθαμ!

Σημειώνουμε ότι αυτή την εποχή ο Τομ Κρουζ ασχολείται με τα γυρίσματα του Mission Impossible 8, ενώ ο Στέιθαμ γυρίζει την τέταρτη ταινία των Αναλώσιμων κάνοντας μια στάση και στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι ο σκηνοθέτης του Red Notice, Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter ανέφερε ότι η συνέχεια της ταινίας «είναι εξαιρετικά πιθανή». Μάλιστα έκανε λόγο για δύο συνέχειες σημειώνοντας «Αν κάναμε ένα σίκουελ, το λογικό θα ήταν να κάναμε δύο και τρία φιλμ μαζί back-to-back. Είναι μια εξαιρετικά μεγάλη παραγωγή και αν μπορέσεις να τα βάλεις μαζί θα είναι καλύτερα για όλους. Ειδικά για τη δική μου ψυχική υγεία».

Αξίζει να τονίσουμε βέβαια ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από το Netflix, ωστόσο οι φαν της ταινίας ήδη κάνουν δεήσεις και προσευχές να βγουν αληθινές αυτές οι φήμες. Ίδωμεν...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Όλες οι εξελίξεις λίγο πριν τα τελικά αποτελέσματα -LIVE BLOG

Κρούσματα σήμερα: 3.526 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 79 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 715 οι διασωληνωμένοι

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε υπόγειο πολυκατοικίας