ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται και πέμπτη ταινία «Matrix» μετά το «Resurrections»;

The Matrix Resurrections
Η τέταρτη ταινία Matrix θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου
Warner Bros.

Ο Κιάνου Ριβς πάντως δηλώνει ότι αν γίνει και πέμπτη ταινία Matrix ο ίδιος θέλει επιστρέψει στον ρόλο του Νίο!

Μπορεί το The Matrix Resurrections να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα στους κινηματογράφους, όμως ο Κιάνου Ριβς ήδη συζητάει την πιθανότητα μιας πέμπτης ταινίας του επιτυχημένου franchise.

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας Matrix, ο Κιάνου Ριβς που υποδύεται τον Νίο και η Κάρι-Αν Μος που ενσαρκώνει την Τρίνιτι, μοιράζονται τις σκέψεις τους για ένα πιθανό σίκουελ και όπως προκύπτει, και οι δύο θα ήθελαν να δουν που πρόκειται να πάνε οι ιστορίες των Νίο και Τρίνιτι.

Μιλώντας στο Fandom, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι η ερώτηση για μια πέμπτη ταινία Matrix μπορεί να απαντηθεί μόνο από τη Λάνα Γουατσόφσκι η οποία σκηνοθετεί και συνυπογράφει το σενάριο του τέταρτου Matrix, μαζί τους Αλεξάντερ Χέμον και Ντέιβιντ Μίτσελ. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι αν η Λάνα προχωρήσει, τότε θα είναι και ο Κιάνου μαζί.

«Θέλω να πω ότι αν ήθελε να κάνει ακόμα μια ιστορία και ήθελε να με συμπεριλάβει, θα ήταν τιμή μου και θα ήμουν ευγνώμων», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός, προσθέτοντας: «Θα ήθελα να δω τι πρόκειται να συμβεί στην Τρίνιτι και στον Νίο -και στον κόσμο».

Η Κάρι-Αν Μος συμφώνησε «απόλυτα» με τον συμπρωταγωνιστή της προσθέτοντας: «Θα ήταν υπέροχο».

Ο Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ που υποδύεται μια νεότερη εκδοχή του Μορφέα στο νέο Matrix, φαίνεται περισσότερο συγκρατημένος και εκφράζει μια διαφορετική άποψη από τους δύο συναδέλφους του.

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι προτού μπω σε τέτοιου είδους συζητήσεις, θέλω απλά να δω την ταινία να κυκλοφορεί ώστε να δω τι απήχηση έχει στους θεατές.

Σε άλλα νέα, το IGN κυκλοφόρησε αποκλειστικά ένα νέο βίντεο από την πολυαναμενόμενη τέταρτη ταινία, το οποίο μπορείτε να δείτε αμέσως παρακάτω.

Το The Matrix Resurrections έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Marvel: Ο σκηνοθέτης του «Shang-Chi» καλεί τον Τζάκι Τσαν για το σίκουελ της ταινίας

«Don't Look Up» και «Emily in Paris 2» δεν χάνονται με τίποτα αυτή την εβδομάδα στο Netflix

Αύριο η μεγαλύτερη «Νύχτα Πολιτισμού»: Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων