ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τελικά το Netflix είναι μεγάλο «τρολ»: Δείτε την επική ανάρτηση για το «Emily in Paris»

Emily in Paris
Η Έμιλι στη Λιβαδειά...
Netflix

To Netflix γιορτάζει την ανανέωση του Emily in Paris για δύο σεζόν και φαντάζεται πώς θα ήταν αν η Έμιλι ζούσε στην Ελλάδα.

Με μια επική ανάρτηση στα social media, το Netflix Ελλάδας ανακοινώνει την ανανέωση του Emily in Paris για τρίτη και τέταρτη σεζόν.

Με διάθεση... αυτοτρολαρίσματος το Netflix ανάρτησε τρεις φωτογραφίες της Έμιλι αν ζούσε στην Ελλάδα! Όπως θα δείτε λοιπόν, η Έμιλι στο Βόλο θα έπινε τα τσίπουρά της στην παραλία, στη Λιβαδειά θα απολάμβανε το τιμημένο σουβλάκι της, ενώ στα Φιλιατρά θα έβγαζε σέλφι με φόντο την ατραξιόν της περιοχής!

Δείτε τα σχετικά ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε το Netflix Greece.

Εmily in Paris

Η επιτυχημένη σειρά του Ντάρεν Σταρ (Sex and the City, Beverly Hills 90210, κ.ά.), ακολουθεί τη νεαρή Έμιλι (Λίλι Κόλινς) που αφήνει το Σικάγο των ΗΠΑ και ξεκινάει τη νέα της ζωή στο Παρίσι, για χάρη μιας μεγάλης επαγγελματικής ευκαιρίας.

Θυμίζουμε ότι ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κυκλοφόρησε στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου. «Περισσότερη πλάκα. Περισσότερη μόδα. Περισσότερα λάθη. Η Έμιλι εδραιώνεται στο Παρίσι, αλλά ο απόηχος μιας παθιασμένης νύχτας ίσως της προκαλέσει μπελάδες», αναφέρεται στη σύντομη περιγραφή που δίνει η πλατφόρμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο νέος Spider-Man κατάφερε να «βυθίσει» τον «Τιτανικό»

House of the Dragon: Ο Τύριον Λάνιστερ... «σφάζει με το γάντι» το prequel του Game of Thrones

Κιάνου Ριβς: Ο τζέντλεμαν του Χόλιγουντ μόλις μας έκανε να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο!