ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο νέος Spider-Man κατάφερε να «βυθίσει» τον «Τιτανικό»

Spider-Man: No Way Home
Ανθεκτικός στην «Όμικρον» o Spider-Man
Marvel

Το νέο Spider-Man: No Way Home ξεπέρασε σε εισπράξεις τον Τιτανικό στο αμερικανικό box office.

Δεν το σκιάζει «Όμικρον» καμιά, το νέο Spider-Man: No Way Home που συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα στο παγκόσμιο box office.

Παρά τα εμπόδια και τα νέα περιοριστικά μέτρα που έχει φέρει η «μετάλλαξη Όμικρον» κλείνοντας ξανά αρκετό κόσμο στα σπίτια του, ο διάσημος σουπερήρωας φαίνεται ασταμάτητος και ανθεκτικός στον κορονοϊό.

Για τέταρτη εβδομάδα λοιπόν η ταινία συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του παγκοσμίου box office και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοινώθηκαν, κατάφερε να γίνει η όγδοη πιο εμπορική ταινία όλο των εποχών, με έσοδα που πλέον αγγίζουν τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι ότι η νέα ταινία Spider-Man κατάφερε να... «βυθίσει» τον Τιτανικό του Τζέιμς Κάμερον, στο αμερικανικό box office. Συγκεκριμένα, οι εισπράξεις της ταινίας στις ΗΠΑ ανέρχονται σε 668,7 εκατομμύριο δολάρια έναντι του Τιτανικού που ήταν 659,3 εκατομμύριο δολάρια. Πρέπει να αναφέρουμε πάντως, ότι στο παγκόσμιο box office, ο Τιτανικός παραμένει μπροστά με 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

House of the Dragon: Ο Τύριον Λάνιστερ... «σφάζει με το γάντι» το prequel του Game of Thrones

Κιάνου Ριβς: Ο τζέντλεμαν του Χόλιγουντ μόλις μας έκανε να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο!

Η ταινία της Μιμής Ντενίση «γκρέμισε» τον Spider-Man από την κορυφή του ελληνικού box office