ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Kaos: Οι θεοί του Ολύμπου πρωταγωνιστούν στη νέα επική σειρά του Netflix

Οι θεοί του Ολύμπου
Kaos: Από τους παραγωγούς της σειράς Chernobyl

Όσα γνωρίζουμε για τη νέα σειρά του Netflix με θέμα της την ελληνική μυθολογία.

Το Netflix ανακάλυψε την ελληνική μυθολογία η οποία θα είναι το κεντρικό θέμα στην καινούρια επική σειρά που ετοιμάζει με τίτλο Kaos (Χάος).

Η συνδρομητική πλατφόρμα περιγράφει τη σειρά ως μια «σκοτεινά αστεία, σύγχρονη περιστροφή στην ελληνική μυθολογία». Δημιουργός του πρότζεκτ είναι η Τσάρλι Κόβελ. Η σκηνοθεσία ανήκει στην Γκιοργκι Μπανκς-Ντέιβις (I Hate Suzie και Paper Girls). Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Sister, που ήταν πίσω από το επιτυχημένο Chernobyl του ΗΒΟ.

Η επίσημη περιγραφή του Netflix αναφέρει: «Μια σκοτεινή κωμική και σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, εξερευνώντας θέματα της πολιτικής των φύλων, της εξουσίας και της ζωής στον κάτω κόσμο. Ο Δίας έχει μια ρυτίδα. Ανησυχεί ότι μπορεί να σημαίνει το τέλος του κόσμου… και μπορεί. Επειδή στη γη, έξι άνθρωποι — που δεν γνωρίζουν τη σημασία ή τη σύνδεση μεταξύ τους — μαθαίνουν ότι αποτελούν συστατικά μέρη μιας αρχαίας προφητείας. Θα ανακαλύψουν την αλήθεια για τους θεούς και τι κάνουν στους ανθρώπους; Και, αν το κάνουν, θα μπορέσουν να τους σταματήσουν;»

Σύμφωνα με πηγές, τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Μάιο σε Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το καστ των ηθοποιών.

Το The Hollywood Reporter αναφέρει ότι το Kaos θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και σύμφωνα με τον σχεδιασμό αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«The Lost Symbol»: Το Peacock κόβει το τηλεοπτικό prequel του «Κώδικα Ντα Βίντσι»

«The Batman»: Σχεδόν τρεις ώρες στην Γκόθαμ Σίτυ με τον «Σκοτεινό Ιππότη»

Αυτή είναι η ταινία που κατέκτησε το ελληνικό box office