ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από τον Λίαμ Νίσον στο Rock Dog: Αυτές είναι οι ταινίες που έρχονται στα σινεμά την Τσικνοπέμπτη

O μεσάζοντας
Ο Λίαμ Νίσον είναι ο μεσάζοντας
Tanweer

Οι ταινίες που κυκλοφορούν στα σινεμά την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Πέντε νέες ταινίες για όλα τα γούστα, έρχονται στα ελληνικά σινεμά την τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Από τον Μεσάζοντα, τη νέα ταινία δράσης με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον, στο animation Rock Dog 2, δείτε αναλυτικά τα πέντε φιλμ που κάνουν επίσημη πρώτη στα σινεμά, την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Ο μεσάζοντας (Blacklight)

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μαρκ Γουίλιαμς -συνδημιουργού και παραγωγού της σειράς Ozark- το Blacklight φέρνει ξανά κοντά τον ταλαντούχο δημιουργό με τον βετεράνο της δράσης Λίαμ Νίσον μετά τοv επιτυχημένο Έντιμο Κλέφτη.

O Τράβις Μπλοκ (Λίαμ Νίσον) λειτουργεί παρασκηνιακά για λογαριασμό του FBI, έχοντας ως αποστολή να μεσολαβεί για να σώζει μυστικούς πράκτορες από επικίνδυνες καταστάσεις. Όταν βρεθεί μπλεγμένος στα δίχτυα μιας νοσηρής συνομωσίας, αρχίζει να αναρωτιέται πού βρίσκεται η αλήθεια. Μία αλήθεια που μπορεί να κλονίσει ακόμα και τον κώδικα τιμής του.

Σελήνη, 66 Ερωτήσεις (Moon, 66 Questions)

Σε σκηνοθεσία Ζακλίν Λέντζου με την βραβευμένη ηθοποιός Σοφία Κόκκαλη και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Μετά από χρόνια απόστασης, η Άρτεμις επιστρέφει αναγκαστικά στην Αθήνα λόγω της εύθραυστης κατάστασης υγείας του πατέρα της. Με την ανακάλυψη ενός μεγάλου μυστικού του, η Άρτεμις γνωρίζει τον πατέρα της για πρώτη φορά. Τον καταλαβαίνει με τρόπο που τόσα χρόνια αδυνατούσε. Tον αγαπάει πραγματικά, για πρώτη φορά.

Μια Μέρα στη Σαγκάη (A Day In The Life of a Teddy Bear)

Η Jinxi είναι μία βιολονίστα που ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βιέννη για να συνεχίσει τις μουσικές της σπουδές. Λίγο πριν την αναχώρησή της, και ενώ προσπαθεί να διευθετήσει τις εκκρεμότητες στη Σαγκάη, ένα αρκουδάκι θα φέρει στον δρόμο της τον Πάνο, έναν αρχιτέκτονα που έχει εγκατασταθεί πρόσφατα στην πόλη. Η γνωριμία τους θα εξελιχθεί πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι θα μπορούσαν και οι δύο να φανταστούν - το δε αρκουδάκι θα έχει μία πολύ γεμάτη και ασυνήθιστη μέρα.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Βασίλης Ξηρός. Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Μοθωναίος, Tu Hua, Feng Jiaqi, Zhang Zhen.

Το Πάθος (Passion Simple)

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Αννί Ερνώ. Πρόκειται για ένα λιτό αλλά φλογερό μανιφέστο για το δικαίωμα της γυναίκας στον έρωτα, στην όσο πιο συνειδητή απόλαυση ενός άλλου κορμιού.

Μια χωριμένη μητέρα βρίσκει τον εαυτό της σε μια εθιστική ερωτική σχέση με έναν Ρώσο διπλομάτη, με τον οποίο δεν έχει κανένα κοινό. Ο ήρωας είναι ένας γοητευτικός ξένος. Η ζωή συγκεντρώνεται στο πρόσωπο αυτού του άντρα. Έρχεται η μέρα που αυτός φεύγει για πάντα από τη Γαλλία. «Στην αρχή, όταν ξυπνούσα, μου ήταν αδιάφορο αν θα ζούσα ή αν θα πέθαινα. Όλο μου το σώμα πονούσε από τη στέρηση», έρχεται να εξομολογηθεί η ηρωίδα της ταινίας.

Μπάντι, ο Ροκ Σταρ 2 (Rock Dog 2)

Η δεύτερη απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον
παθιασμένο με τη μουσική καλλιτέχνη Μπάντι από την πένα του σεναριογράφου του Toy Story, Άλεκ Σoκολόου. Μία ταινία γεμάτη μελωδίες, αγάπη για το ροκ εντ ρολ, διασκεδαστικούς χαρακτήρες και πολλές έξυπνες μουσικές αναφορές.

Ο Μπάντι και η μπάντα του, οι Τρου Μπλου, είναι πλέον μεγάλες διασημότητες στο χωριό τους! Όταν τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν περιοδεία με τη διάσημη ποπ σταρ Λιτλ Φόξι, ο Μπάντι και οι φίλοι του μαθαίνουν ότι η φήμη έχει το τίμημα της και ανακαλύπτουν ότι μόνο παραμένοντας γνήσιοι θα εξαπολύσουν την πραγματική δύναμη του ροκ εντ ρολ!


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Netflix: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το φινάλε του «Ozark»!

O πιλότος Μπρους Ντίκινσον, οι στρατιώτες από το Αφγανιστάν και το αεροπλάνο στο χαντάκι!

Σταρ του «Game of Thrones» τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας