ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάικλ Κίτον ήταν στην τουαλέτα όταν κέρδισε το βραβείο SAG!

Μάικλ Κίτον
Ο Μάικλ Κίτον ανέβηκε τρέχοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του από τα χέρια της Σάλμα Χάγιεκ
AP

Ο Μάικλ Κίτον κέρδισε βραβείο SAG Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία για το Dopesick.

Ο Μάικλ Κίτον έφυγε από τη χθεσινοβραδινή τελετή απονομής των SAG Awards με το πολυπόθητο βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία για την ερμηνεία του στο Dopesick. Ωστόσο, η βράβευση του ηθοποιού ήταν λίγο επεισοδιακή και αμήχανη.

Όταν η Σάλμα Χάγιεκ ανέβηκε στο πόντιουμ ανακοινώνοντας τον νικητή του βραβείου, ο 70χρονος ηθοποιός ήταν άφαντος, καθώς τον είχε καλέσει η... μητέρα φύση! Με απλά λόγια, εκείνη τη στιγμή ο Μάικλ Κίτον βρισκόταν στην τουαλέτα. Γεμάτη αμηχανία η Χάγιεκ άρχισε να κοιτάζει γύρω της ψάχνοντας τον Κίτον, ενώ το κοινό συνέχιζε να χειροκροτεί και να ζητωκραυγάζει.

«Μου κάνεις πλάκα; Έχω άγχος πάνω στη σκηνή», πρόσθεσε αστειευόμενη η ηθοποιός, «Έλα Μάικλ! Έλα Μάικλ!», άρχισε να καλεί τον Κίτον στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του.

Τελικά ο Κίτον έκανε την εμφάνισή του τρέχοντας και βρέθηκε στον πλευρό της Χάγιεκ για να παραλάβει το βραβείο του.

«Σας ευχαριστώ πολύ! Σας ζητώ συγγνώμη, είχα κάνει ένα γρήγορο ταξίδι στο δωμάτιο των ανδρών. Ήταν κατάμεστο, παρεμπιπτόντως», εξήγησε ο Μάικλ Κίτον για την καθυστερημένη εμφάνισή του πάνω στη σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κίτον, φορτισμένος από συγκίνηση, αφιέρωσε το βραβείο του, στον ανιψιό του, Μάικλ, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Επιτέλους ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Ιντιάνα Τζόουνς 5»!

Οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου

Νεκρός στα 36 του Αμερικανός ράπερ - Πυροβολήθηκε στο λαιμό