ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Κυκλοφόρησε βίντεο από τη πέμπτη σεζόν της σειράς «Elite»

Netflix: Κυκλοφόρησε βίντεο από τη πέμπτη σεζόν της σειράς «Elite»
Ο πέμπτος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου.
Instagram

Elite: To Netflix κυκλοφόρησε βίντεο από τη νέα σεζόν της σειράς.

Η ισπανική σειρά «Elite» επιστρέφει στις 8 Απριλίου, με μια ακόμη σεζόν, την πέμπτη κατά σειρά. Το Netflix, κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο της πέμπτης σεζόν, του «Elite», προσφέροντας μια πρώτη ματιά στα καινούρια επεισόδια.

Η επιτυχημένη σειρά έκανε πρεμιέρα το 2018. Η υπόθεση της σειράς ξεκίνησε με τρεις έφηβους της εργατικής τάξης οι οποίοι είχαν γραφτεί σ' ένα ιδιωτικό σχολείο στο Λας Ενθίνας, της Ισπανίας, η σύγκρουση ανάμεσα σ' αυτούς και τους πλούσιους συμμαθητές τους καταλήγει σε φόνο.

Η ισπανική σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στην πλατφόρμα, ενώ έχει ανανεωθεί από το δίκτυο και για έκτη σεζόν. Η επίσημη σύνοψη των νέων επεισοδίων δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο όπως σε κάθε σεζόν, έτσι και τώρα, η υπόθεση θα ασχοληθεί με ένα ολοκαίνουριο μυστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην νέα σεζόν έχουν γίνει τρεις νέες προσθήκες η Βαλεντίνα Σένερε, ο Αντρέ Λαμόλια και ο Αντάμ Νουρού.

Η Βαλεντίνα Σένερε είναι ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια από την Αργεντινή. Έγινε γνωστή από τον ρόλο της σε πρωτότυπη σειρά του Disney Channel. O Αντρέ Λαμόλια είναι 24χρονός ηθοποιός, γεννημένο στην Βραζιλία. Και ο ίδιος έχει υπάρξει μέρος του Disney Channel. Ο Αντάμ Νουρού είναι ηθοποιός με καταγωγή από την Γαλλία.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: O δημιουργός του «La Casa de Papel» ξαναχτυπά με νέα σειρά!

Πρώτο τρέιλερ και φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου


Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Έμμα Στόουν έρχεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Netflix: Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν του Squid Game