ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Offer»: Δείτε το τρέιλερ της σειράς για το πώς γυρίστηκε «Ο Νονός»

Μάρλον Μπράντο ο Νονός
Ο Μάρλον Μπράντο ως Don Vito Corleone, στον θρυλικό Νονό του Φράνσις Φορντ Κόπολα
Paramount

Η σειρά για τα making of της εμβληματικής ταινίας «Ο Νονός» θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου.

To Paramount+ έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες τρέιλερ της επερχόμενης σειράς The Offer που θα αφηγηθεί τα εμπόδια και τις δυσκολίες που συνάντησε «Ο Νονός» του Φράνσις Φορντ Κόπολα μέχρι να βρει τον δρόμο του στη μεγάλη οθόνη τον Μάρτιο του 1972.

Η μίνι σειρά εξιστορεί τα γεγονότα από την πλευρά του παραγωγού Αλ Ράντι και αποτελείται από 10 επεισόδια. Σε αυτά θα δούμε την προσπάθεια του σκηνοθέτη να επιβάλει στο στούντιο της Paramount τους πρωταγωνιστές του, Μάρλον Μπράντο και Αλ Πατσίνο, την εμπλοκή πραγματικών γκάνγκστερ, καθώς και τον αγώνα που έδωσε ο σκηνοθέτης για να κάνει το όραμά του πραγματικότητα και να έχουμε σήμερα ως κληρονομιά μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον θρυλικό Μάρλον Μπράντο υποδύεται ο Τζάστιν Τσέιμπερς, γνωστός από τη σειρά Grey’s Anatomy. Στο πλευρό του ο Άντονι Ιππολίτο στον ρόλο του Αλ Πατσίνο. Τον Κόπολα ενσαρκώνει ο Νταν Φόγκλερ, ενώ τον Μάριο Πούζο, συγγραφέα του βιβλίου «Ο Νονός», ο Πάτρικ Γκάλο.

Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι: Μάιλς Τέλερ ο οποίος υποδύεται τον παραγωγό της ταινίας Αλ Ράντι που είναι και παραγωγός του «The Offer», Μάθιου Γκουντ (ως Μπομπ Έβανς, το αφεντικό της Paramount), Φρανκ Τζον Χιουζ ως Φρανκ Σινάτρα, Κόλιν Χανκς, Τζούνο Τεμπλ, Μπερν Γκόρμαν και Τζιοβάνι Ριμπίζι.

Θυμίζουμε ότι φέτος τον Μάρτιο, η εμβληματική πρώτη ταινία της τριλογίας του Κόπολα, συμπληρώνει 50 χρόνια από την κυκλοφορία της.

Τα τρία επεισόδια της μίνι σειράς που θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη, θα κυκλοφορήσουν στο Paramount+ στις 28 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Νονός»: 50 χρόνια από το κινηματογραφικό έπος του Κόπολα

Αλ Πατσίνο: Η φήμη και η στιγμή που κατάλαβε ότι «Ο Νονός» ήταν μια καλή ταινία!

«Ο Νονός»: Δείτε το επικό τρέιλερ για την επετειακή έκδοση της θρυλικής τριλογίας!