ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έλεν Μίρεν και Χάρισον Φορντ σε νέα prequel σειρά του «Yellowstone»

Έλεν Μίρεν και Χάρισον Φορντ
Έλεν Μίρεν και Χάρισον Φορντ
AP

Η νέα prequel σειρά του «Yellowstone» θα έχει τίτλο 1932 και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στο Paramount+.

Ένα νέο prequel του Yellowstone βρίσκεται στα σκαριά, συγκεντρώνοντας ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ στο καστ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η νέα σειρά έχει τίτλο 1932 και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Χάρισον Φορντ και την Έλεν Μίρεν!

Δημιουργός της νέας spinoff σειράς θα είναι ο Τέιλορ Σέρινταν των Yellowstone και 1883 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Paramount+ τον Δεκέμβριο του 2022.

Όπως προδίδει ο τίτλος η σειρά τοποθετείται στον 20ό αιώνα ακολουθώντας μια διαφορετική γενιά των Ντάτονς. Το 1932 πρόκειται να εξερευνήσει πανδημίες, την ιστορική ξηρασία, το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης και το μεγάλο Κραχ στα τέλη της δεκαετίας του '20.

Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες του σεναρίου κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό και έτσι δεν γνωρίζουμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουν οι χαρακτήρες των Φορντ και Μίρεν.

Όπως μπορεί να δει κανείς, ο Φορντ εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της τηλεόρασης, καθώς όπως γνωρίζουμε θα πρωταγωνιστήσει και στην επερχόμενη κωμωδία του Apple TV+, Shrinking.

Για την ιστορία, οι Χάρισον Φορντ και Έλεν Μίρεν είχαν συναντηθεί ξανά στην οθόνη, ως συμπρωταγωνιστές στην ταινία του 1986 The Mosquito Coast.


Διαβάστε επίσης

«Ιντιάνα Τζόουνς 5»: Επιστροφή στις ρίζες για τον 80χρονο Χάρισον Φορντ

Χάρισον Φορντ: Από το Ιντιάνα Τζόουνς πρωταγωνιστής σε νέα τηλεοπτική σειρά!