ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

30 «κλικ» από την πρώτη ημέρα του Release Athens 2022

Release Athens 1η Ημέρα
Oι Bauhaus στην σκηνή του Release Athens
Νίκος Χριστοφάκης / Newsbomb.gr

O φωτογραφικός φακός του Νίκου Χριστοφάκη μάς μεταφέρει την ατμόσφαιρα της πρώτης ημέρας του Release Athens 2022.

Μετά από 35 μήνες σιωπής, το Release Athens άνοιξε ξανά τις πόρτες του χθες, 8 Ιουνίου με δυνατά live acts και κοινό κάθε ηλικίας να συρρέει από νωρίς για να ζήσει και πάλι τη φεστιβαλική ατμόσφαιρα που τόσο έχει λείψει σε όλους, εξαιτίας της πανδημίας.

Η Πλατεία Νερού άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό στις 17:30 με headliners της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ τους θρυλικούς Bauhaus. Προηγήθηκαν οι Youth Valley, Strawberry Pills, dEUS και The Jesus And The Mary Chain.

Ωστόσο, η συναυλία των Bauhaus δεν κύλησε και τόσο ομαλά καθώς σημαδεύτηκε με την αποχώρηση του Peter Murphy από τη σκηνή, την ώρα που τραγουδούσε τη διασκευή του Ziggy Stardust του David Bowie. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Murphy τσακωνόταν συνεχώς με τον ηχολήπτη της μπάντας και αποχώρησε απο τη σκηνή λέγοντάς του «this is your fault» (αυτό είναι δικό σου λάθος), ενώ τα τρία άλλα μέλη συνέχισαν κανονικά το τραγούδι. Όσοι έχουν παρακολουθήσει την περιοδεία των Bauhaus και άλλες χρονιές, θα έχουν παρατηρήσει ότι, δυστυχώς, ο Murphy συνηθίζει να τσακώνεται πότε με τον ηχολήπτη του γκρουπ και άλλοτε με το κοινό, διακόπτοντας συχνά το σόου.

Η κάμερα του Newsbomb.gr και ο Νίκος Χριστοφάκης ήταν εκεί και μας μεταφέρει τον παλμό και την ατμόσφαιρα από την πρώτη ημέρα του Release Athens 2022!

Σχετικές ειδήσεις