Μπραντ Πιτ και Μάργκο Ρόμπι στο παρανοϊκό τρέιλερ του «Babylon»

Τζωρτζίνα Ντούτση

Μπραντ Πιτ και Μάργκο Ρόμπι στρέφουν το βλέμμα προς τα Όσκαρ
Αρχείο Newsbomb.gr

Η ταινία Babylon θα κυκλοφορήσει στα αμερικανικά σινεμά ανήμερα Χριστουγέννων. 

H Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του Babylon (Βαβυλώνα) με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Μάργκο Ρόμπι.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ντάμιεν Σαζέλ (La La Land) ο οποίος μας μεταφέρει στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1920 και στις απαρχές του Χόλιγουντ. Κατά γενική ομολογία, πρόκειται ίσως για την πιο φιλόδοξη ταινία στην καριέρα του Σαζέλ και ένα φιλμ που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει αρκετά σε όλες τις φεστιβαλικές διοργανώσεις και τα Όσκαρ.

Αν και οι πληροφορίες για την ταινία είναι ελάχιστες μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι το σενάριο θα μας μεταφέρει στο τέλος των βουβών ταινιών στο Χόλιγουντ. Όπως διαβάζουμε στη σύντομη σύνοψη πρόκειται για μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής. Η ταινία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του ΧόλιΜπγουντ.

Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα οι: Ντιέγκο Κάλβα, Τζιν Σμαρτ, Γιόβαν Αντέπο, Λι Τζουν Λι, Λούκας Χάας.

Το Babylon αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ στις ελληνικές αίθουσες αναμένεται τον Ιανουάριο του 2023.

Δείτε παρακάτω στο τρέιλερ τη Μάργκο Ρόμπι να βγαίνει εκτός ελέγχου όλο και περισσότερο...

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved