ΚΟΣΜΟΣ

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ πόζαρε για σέλφι με θαυμαστές του στη Ν.Υόρκη - Στην Ισπανία η Άμπερ Χερντ

O Tζόνι Ντεπ
O Tζόνι Ντεπ

«Αγνώριστος» ήταν ο Τζόνι Ντεπ σε μία νέα του εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν τη συναυλία του με τον Τζεφ Μπεκ 

Ο Τζόνι Ντεπ που συνάντησε θαυμαστές του στη Νέα Υόρκη αυτό το Σαββατοκύριακο έμοιαζε λιγότερο με τον εαυτό του και...θύμιζε περισσότερο τον Όζι Όζμπορν, γράφουν οι αμερικανικές ταμπλόιντ.

Ξυρισμένος με μπλε γυαλιά ηλίου και ασορτί καπέλο, ο 59χρονος υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε σέλφι με θαυμαστές έξω από το Capitol Theatre στο Πορτ Τσέστερ της Νέας Υόρκης, το βράδυ πριν από τη συναυλία με τον φίλο του μουσικό Τζεφ Μπεκ, 78 ετών. Ο Ντεπ βρέθηκε στο δρόμο με τον Μπεκ για πολλές περιοδείες στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το τέλος της δίκης του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, που έλαβε μεγάλη δημοσιότητα

Τώρα, το ροκ δίδυμο ξεκινά την περιοδεία του στις ΗΠΑ. Εν τω μεταξύ, η Χερντ βρίσκεται στην Ισπανία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ζει σε μια πολυτελή βίλα και χρησιμοποιεί ψευδώνυμο. Ο Ντεπ βγαίνει προς το παρόν - με την Τζοέλ Ριτς, η οποία ήταν μία από τις δικηγόρους υπεράσπισης που τον εκπροσώπησαν στη αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Sun το 2018.

Η μήνυση της Χερντ εναντίον του Ντεπ τελείωσε τον Ιούνιο με το δικαστήριο να την διατάσσει να καταβάλλει στον Ντεπ 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση συν 350.000 δολάρια ως τιμωρητική αποζημίωση για τη δυσφήμιση του σε ένα άρθρο που έγραψε το 2018 για την Washington Post.

Αμέσως μετά, πούλησε το σπίτι της στην Καλιφόρνια σε μια προσπάθεια να ξεπληρώσει τα χρέη της. Πριν μετακομίσει στην Ισπανία, η Χερντ περνούσε χρόνο στα Χάμπτονς και στο Ισραήλ με τους φίλους και την κόρη της.