ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Emily in Paris: Διλήμματα και αποφάσεις στο τρέιλερ της 3ης σεζόν

Emily in Paris
Η Emily καλείται να πάρει αποφάσεις
Netflix

Το «Emily in Paris» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου.

H Emily επιστρέφει στο Παρίσι και στο Netflix με την τρίτη σεζόν η οποία είναι γεμάτη διλήμματα, επιλογές και αποφάσεις.

Ήδη το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του τρίτου κύκλου επεισοδίων το οποίο φέρνει παριζιάνικο αέρα και μας δίνει μια γεύση για τις αποφάσει που πρέπει να πάρει η νεαρή Αμερικανίδα στην ερωτική ζωή και την καριέρα της.

Alfie ή Gabriel και τελικά «είμαστε εδώ για να αγαπήσουμε μόνο έναν άνθρωπο;», είναι ένα από τα ερωτήματα που θέτει το τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ένα χρόνο μετά τη μετακόμιση από το Σικάγο στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Emily απολαμβάνει την παριζιάνικη ζωή της με τους φίλους και τους συναδέλφους της, ωστόσο βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σε κάθε πτυχή της ζωής της στην τρίτη σεζόν. Αντιμέτωπη με δύο πολύ διαφορετικούς δρόμους, η Emily θα πρέπει να αποφασίσει πού ακριβώς θέλει να αφοσιωθεί περισσότερο — στη δουλειά ή στη ρομαντική της ζωή — και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία. Παράλληλα συνεχίζει να βυθίζεται στις περιπέτειες και τις εκπληκτικές ανατροπές που προσφέρει η ζωή στο Παρίσι.

Στο καστ της τρίτης σεζόν θα δούμε γνώριμα πρόσωπα όπως τους: Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie.

Η τρίτη σεζόν του «Emily in Paris» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου. Θυμίζουμε ότι η πλατφόρμα έχει δώσει το «πράσινο φως» και για τέταρτη σεζόν.




Διαβάστε επίσης

Δεκέμβριος στο Netflix με Knives Out, Emily in Paris και Maestro

Netflix: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την τρίτη σεζόν του Emily in Paris

TIME 100 Next: Η Λίλι Κόλινς του Emily in Paris στη λίστα με τους πιο επιδραστικούς σταρ της χρονιάς