ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Full House: Ο Τζον Στάμος απέλυσε τις δίδυμες Όλσεν επειδή έκλαιγαν - Ήταν 11 μηνών

O Ντέιβ Κουλιέρ και ο Τζον Στάμος με την 11 μηνών Όλσες στο Full House
O Ντέιβ Κουλιέρ και ο Τζον Στάμος με την 11 μηνών Όλσεν στο Full House
ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Ο Τζον Στάμος λέει ότι δεν μπορούσε να αντέξει το κλάμα των μωρών, ωστόσο μερικές μέρες αργότερα ζήτησε να γυρίσουν ξανά στην σειρά.

Ο Τζον Στάμος φαίνεται να πέρασε δύσκολα τη συμμετοχή των δίδυμων κοριτσιών, Μαίρη-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν, στο επιτυχημένο sitcom, Full House (Τρελή Οικογένεια).

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός… απέλυσε τα δύο μωρά από τη σειρά, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει το κλάμα τους! Τα δίδυμα, εκείνη την εποχή, ήταν μόλις 11 μηνών και έπαιζαν εναλλάξ το ρόλο της μικρούλας, Michelle Tanner.

Η απομάκρυνση των δύο μικρών κοριτσιών από τη σειρά κράτησε μόλις μερικές μέρες, καθώς οι αντικαταστάτριές τους δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα τον Στάμος.

Μιλώντας στο Podcast «Good Guys», ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε εκείνο το περιστατικό αποκαλύπτοντας: «Γυρίζαμε τη σκηνή. Και ο Danny (Μπομπ Σάγκετ) είπε φεύγοντας "Να προσέχετε τα παιδιά". "Ναι το έχουμε", του απαντήσαμε. Έτσι, κουβαλήσαμε το μωρό κάτω, την πήγαμε στην κουζίνα και άρχισε να ουρλιάζει. Και οι δυο τους. Ήθελαν να βρίσκονται οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί. Το ίδιο κι εγώ», θυμάται ο Στάμος.

«Ήταν 11 μηνών, ο Θεός να τις έχει καλά. Τα άλλαζαν συνέχεια», πρόσθεσε και παραδέχτηκε ότι το γύρισμα εκείνης της δύσκολης σκηνής με τα δίδυμα τον επηρέασε, ζητώντας να απολυθούν τα κορίτσια από την σειρά.

«Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω», εξήγησε ο 59χρονος ηθοποιός. «Είπα, "Αυτό δεν θα λειτουργήσει, παιδιά". Τους ούρλιαξα 10 φορές, "Ξεφορτωθείτε τα. Δεν μπορώ να δουλέψω έτσι" Και τα ξεφορτώθηκαν»...

Η Μαίρη-Κέιτ και η Άσλεϊ απομακρύνθηκαν από το «Full House». Αλλά οι αντικαταστάτριες τους, σύμφωνα με τον Στάμος, «δεν ήταν χαριτωμένες».

«Έφεραν αυτά τα δύο κοκκινομάλλικα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι οι γονείς τους τα λάτρευαν και νόμιζαν ότι ήταν χαριτωμένα», είπε. «Δεν είχε να κάνει με το ότι ήταν κοκκινομάλλες… αλλά δεν ήταν χαριτωμένα, δεν λειτουργούσε».

Το γύρισμα συνεχίστηκε χωρίς τα δίδυμα Όλσεν μόνο μερικές μέρες, ώσπου ο Στάμος ζήτησε να επιστρέψουν οι Όλσεν. «Φέρτε τις Όλσεν πίσω. Αυτά τα κορίτσια είναι φριχτά» είπε.

Θυμίζουμε πως ο Τζον Στάμος έπαιξε τον Jesse Katsopolis και στις 8 σεζόν της σειράς. Στη συνέχεια, επανέλαβε το ρόλο του στη σίκουελ σειρά «Fuller House» του Netflix που διήρκησε πέντε σεζόν και 75 επεισόδια.

Διαβάστε επίσης

«Μικρά συζυγικά εγκλήματα» με υπογραφή Σωτήρη Τσαφούλια - Οι πρωταγωνιστές

«The Witcher»: Έχουμε πρώτο τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν

Ο Αλ Πατσίνο μέσα από τα δικά του λόγια: «Ή παίζω ή πεθαίνω»