ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Witcher»: Έχουμε πρώτο τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν

The Witcher
Ο Χένρι Κάβιλ για τελευταία φορά στο ρόλο του Γητευτή
Netflix

Αυτό το καλοκαίρι, όλα αλλάζουν. Έχουμε πρώτο τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας της τρίτης σεζόν του The Witcher. 

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ της τρίτης σεζόν του The Witcher, ενώ αποκάλυψε και την ημερομηνία πρεμιέρας των νέων επεισοδίων.

Θυμίζουμε ότι ο λογαριασμός της σειράς στα social media είχε προετοιμάσει από χθες τους φαν με ένα tweet προαναγγελίας, παρουσιάζοντας μάλιστα και την πρώτη αφίσα του τρίτου κύκλου.

Η τρίτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι η τελευταία για τον Χένρι Κάβιλ στο ρόλο του Γητευτή. O 39χρονος ηθοποιός θα παραδώσει τα ξίφη στον αστέρα των Hunger Games, Λίαμ Χέμσγουορθ.

Έτσι, τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του τρίτου κύκλου (Τόμος 1) θα κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουνίου, ενώ τα τέσσερα τελευταία (Τόμος 2) θα ακολουθήσουν στις 27 Ιουλίου, δηλαδή σχεδόν ένα μήνα μετά.

Ο Κάβιλ ο οποίος ήθελε μια πιστή προσαρμογή των βιβλίων, φέρεται να εγκατέλειψε το πρότζεκτ του Netflix για να φορέσει ξανά την κάπα του Superman. Ωστόσο, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο ηθοποιός απομακρύνθηκε τελικά από τον ρόλο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προοπτική να επιστρέψει για την τέταρτη σεζόν του The Witcher.

Διαβάστε επίσης


Netflix: H 3η σεζόν του «The Witcher» μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη

Netflix: Τέταρτη σεζόν για το The Witcher αλλά χωρίς τον Χένρι Καβίλ

Netflix: Πρώτη ματιά στην τρίτη σεζόν του «The Witcher»