ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηθοποιός των «The Simpsons» προβλέπει πότε θα τελειώσει η σειρά

Simpsons
Οι Simpsons είναι η μακροβιότερη σειρά κινουμένων σχεδίων και η μακροβιότερη κωμική σειρά στις Ηνωμένες Πολιτείες
FOX

Ο Χανκ Αζάρια είναι στους Simpsons από το ντεμπούτο, το 1989, δανείζοντας τη φωνή του σε αρκετούς χαρακτήρες της σειράς. 

O Χανκ Αζάρια, ένας από τους ηθοποιούς που δανείζουν τη φωνή τους στους The Simpsons, κάνει προβλέψεις σχετικά με το φινάλε του δημοφιλούς animation και λέει πότε σκοπεύει εκείνος να εγκαταλείψει τη σειρά.

Ο ελληνικής- εβραϊκής καταγωγής Αζάρια, ο οποίος είναι γνωστός από τις συμμετοχές τους στα Φιλαράκια, στο Pretty Woman και στο The Smurfs, μιλάει για τη μακροχρόνια σειρά κινουμένων σχεδίων η οποία αυτή την εποχή έχει φτάσει στην 34η σεζόν, συνεχίζοντας να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης εντός και εκτός ΗΠΑ.

«Λοιπόν, θα ήταν ανόητο να φύγω ενώ με πληρώνουν», λέει στο People ο 58χρονος ηθοποιός και προσθέτει: «Κάνουμε τις σεζόν 35 και 36. Πιστεύω ότι είναι πιθανό να πάει μέχρι την 40ή σεζόν. Φαίνεται πως τα πάει καλά».

Ο Αζάρια βρίσκεται στους Simpsons από την πρώτη σεζόν της σειράς, πίσω στο μακρινό 1989 και δίνει τη φωνή του στους χαρακτήρες: Moe Szyslak, Chief Wiggum, Comic Book Guy και Snake Jailbird. Επίσης έχει δανείσει τη φωνή του στους: Lou, Carl Carlson, Bumblebee Man και Apu Nahasapeemapetilon.

Στην ίδια συνέντευξη εξηγεί πως η σειρά συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των φαν, καθώς και ότι εξελίσσεται και βελτιώνεται διαρκώς, όπερ σημαίνει ότι «είναι απίθανο οι σεναριογράφοι να τελειώσουν σύντομα το σόου».

«Όποια κι αν είναι τα πρότυπα τώρα, φαίνεται ότι πάμε καλά. Ο κόσμος εξακολουθεί να απολαμβάνει να το βλέπει. Φαίνεται ότι θέλουν την σειρά. Οπότε φαντάζομαι ότι συνεχίζουμε. Οι φωνές δεν γερνούν πραγματικά. Έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και το animation δεν γερνάει. Το animation γίνεται καλύτερο — και πιο γρήγορο», σημειώνει ο Αζάρια.

Διαβάστε επίσης

Γενέθλια για τους Simpsons: Οι «προφητείες» του θρυλικού καρτούν

Timothée Chalamet: Τον πόνεσε η κοιλιά του από την πολλή σοκολάτα στο «Wonka»

Netflix: Το Black Mirror επιστρέφει - Πρώτο τρέιλερ για την 6η σεζόν