ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Timothée Chalamet: Τον πόνεσε η κοιλιά του από την πολλή σοκολάτα στο «Wonka»

Timothée Chalamet
O Timothée Chalamet θα είναι ο Willy Wonka
AP

Ο Timothée Chalamet αποκάλυψε ότι στην ταινία «Wonka» κολύμπησε σε πραγματική, λιωμένη σοκολάτα

Ο Timothée Chalamet αποκάλυψε ότι έφαγε «πάρα πολύ σοκολάτα» στο πλατό του Wonka, με αποτέλεσμα να πάθει στοματικές διαταραχές.

Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον νεαρό Willy Wonka στο επερχόμενο μιούζικαλ, το οποίο θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του έτους και συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου.

Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι η τρίτη κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς παιδικού βιβλίου του Roald Dahl, Charlie And The Chocolate Factory.

Μιλώντας στο CinemaCon στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα (μέσω του Variety), ο Chalamet αποκάλυψε ότι... κολύμπησε σε πραγματική λιωμένη σοκολάτα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Όμως, παρά τις κράμπες στο στομάχι που έπαθε από τις μεγάλες ποσότητες σοκολάτας που κατανάλωσε, ο ηθοποιός αποκάλεσε τον ρόλο «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Επίσης, περιέγραψε τις προηγούμενες ερμηνείες του Willy Wonka ως «κυνικές», προτού προσθέσει ότι «αυτός είναι ένας Willy που είναι γεμάτος χαρά και ελπίδα και επιθυμία να γίνει ο καλύτερος σοκολατοποιός».

Για την ιστορία, τον χαρακτήρα ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Τζιν Γουάιλντερ στη μεταφορά του 1971 και στη συνέχεια ο Τζόνι Ντεπ στο Charlie And The Chocolate Factory του 2005, σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του CinemaCon, παρουσιάστηκε ένα πρώτο τρέιλερ για τον Wonka αποκαλύπτοντας τη συμμετοχή του Χιου Γκραντ ο οποίος θα παίξει έναν από τους Oompa-Loompas.

Αν και οι λεπτομέρειες για την ταινία παραμένουν ελάχιστες, επιβεβαιώθηκε ότι στον Wonka δεν πρόκειται να δούμε τον Charlie, ούτε άλλους χαρακτήρες που πήραν το χρυσό εισιτήριο για να επισκεφτούν το καλά φυλασσόμενο εργοστάσιο σοκολάτας. Αντίθετα, η ταινία θα εξερευνήσει την ιστορία προέλευσης του Willy Wonka και την έναρξη του παγκοσμίου φήμης εργοστασίου του.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Πολ Κινγκ, ο οποίος εργάστηκε επίσης στην ταινία Paddington του 2014.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Το Black Mirror επιστρέφει - Πρώτο τρέιλερ για την 6η σεζόν

O Τομ Χίντλστον στην Ελλάδα: O «Loki» της Marvel έφαγε σε ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο

«Aquaman 2»: Το νέο τρέιλερ επιβεβαίωσε την επιστροφή της Άμπερ Χερντ