ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Το Black Mirror επιστρέφει - Πρώτο τρέιλερ για την 6η σεζόν

Black Mirror Netflix
Η δυστοπική σειρά του Netflix έρχεται με ακόμα πιο σκοτεινές ιστορίες
Netflix

Η έκτη σεζόν του Black Mirror θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Ιούνιο.

To Black Mirror επιστρέφει με την έκτη σεζόν και ήδη το τρέιλερ που έδωσε το Netflix στη δημοσιότητα, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους φαν.

Μετά από μια μεγάλη αναμονή, εξαιτίας της πανδημίας, η επερχόμενη σεζόν της σειράς έρχεται με πιο πολλές σκοτεινές ιστορίες.

Τα νέα επεισόδια θα είναι περισσότερα από την προηγούμενη σεζόν και θα εστιάσουν σε θέματα της ανθρώπινης φύσης, της κοινωνίας και φυσικά της τεχνολογίας, καθώς ένας... μαύρος καθρέφτης -μια μαύρη οθόνη- μικρής ή μεγάλης συσκευής έχει κατακλύσει τη ζωή και τον μικρόκοσμο του καθενός.

Ο Τσάρλι Μπρούκερ, δημιουργός της βραβευμένης με Emmy σειράς υπόσχεται ότι τα νέα επεισόδια θα ικανοποιήσουν και θα ξαφνιάσουν και τον πιο σκληροπυρηνικό φαν του Black Mirror. Επίσης αποκάλυψε ότι στη νέα σεζόν έχει καταπιαστεί με στοιχεία που παλαιότερα είχε ορκιστεί πως δεν θα υλοποιήσει ποτέ.

Όσο για την αισθητή αυτή απουσία της δημοφιλούς σειράς, η οποία επιστρέφει τέσσερα χρόνια μετά, ο Μπρούκερ είχε εξηγήσει πως τα τελευταία χρόνια της πανδημίας ήταν αρκετά ψυχοφθόρα ώστε ο κόσμος να αντέξει και μια σεζόν της δυστοπικής σειράς.

Όπως μαθαίνουμε μέσα από το teaser τρέιλερ, η έκτη σεζόν του Black Mirror θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης

«The Witcher»: Έχουμε πρώτο τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν

Netflix: Οι νέες σειρές και οι ταινίες που βλέπουμε την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου

Στο Netflix η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Επίσημο τρέιλερ