ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Ο Berlin του «La Casa de Papel» έχει επίσημο τρέιλερ

Berlin
Ο Pedro Alonso επιστρέφει στο ρόλο του Berlin
Netflix

Η σειρά «Berlin» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του «Berlin», της πολυαναμενόμενης spinoff σειράς του ισπανικού χιτ, «La Casa De Papel», το οποίο μας δίνει μια καλύτερη ματιά στο συναρπαστικό prequel. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε βλέπουμε μερικά γνωστά πρόσωπα και φυσικά τον παρανοϊκό Berlin σε δράση.

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία του Andres de Fonollosa, που γνωρίσαμε ως Berlin και τοποθετείται πριν τα γεγονότα του La Casa de Papel. Συγκεκριμένα, πρόκειται να δούμε τον ήρωα μαζί με τη συμμορία του να ετοιμάζουν την πρώτη τους ληστεία σε ένα γαλλικό οίκο δημοπρασιών. Ο Berlin τα θέλει όλα και ετοιμάζεται να κλέψει 44 εκατομμύρια ευρώ σε ένα απόγευμα.

«Πίσω στη χρυσή του εποχή πριν από τα γεγονότα του "Money Heist", ο Berlin και μια αριστοτεχνική συμμορία συγκεντρώνονται στο Παρίσι για να σχεδιάσουν μια από τις πιο φιλόδοξες ληστείες που έχει κάνει ποτέ».

Η σειρά φέρει την υπογραφή του Alex Pina, δημιουργού του La Casa de Papel, ο οποίος σημειώνει: «Μας άρεσε η ιδέα να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin, σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση».

Μαζί με τον Pedro Alonso στο ρόλο του Berlin θα δούμε επίσης τους: Michelle Jenner στον ρόλο της Keila που είναι εξπέρ στους υπολογιστές, Tristán Ulloa ως τον φιλάνθρωπο καθηγητή Damián και δεξί χέρι του Berlin, Begoña Vargas στον ρόλο της ασταθούς Cameron, Julio Peña Fernández ως τον αφοσιωμένο Roi και Joel Sánchez ως Bruce, έναν άνθρωπο που παθιάζεται με την δράση. Eπίσης, στους ρόλους τους επιστρέφουν οι Najwa Nimri ως Alicia Sierra και Itziar Ituño ως Raquel Murillo.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και τα γυρίσματα έχουν γίνει σε Παρίσι και Μαδρίτη.

Το «Berlin» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε επίσης

«Berlin»: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το spinoff του «La Casa de Papel»

Netflix: O «Berlin» του «La Casa de Papel» ετοιμάζεται για την πρώτη του ληστεία

Ο «Berlin» και η συμμορία του: Πρώτη ματιά στο spinoff του «La Casa de Papel»