ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σελίν Ντιόν: Ντοκιμαντέρ για τη σκληρή μάχη που δίνει με σπάνια ασθένεια

σελίν ντιόν
Η Σελίν Ντιόν δίνει μάχη με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.
AP

Το ντοκιμαντέρ για τη σκληρή μάχη που δίνει με σπάνια ασθένεια η Σελίν Ντιόν έχει τίτλο «I Am: Celine Dion»:

Ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει τη μάχη της Σελίν Ντιόν με το σύνδρομο Stiff Person, θα κυκλοφορήσει η Amazon MGM Studios.

Η ταινία θα έχει τον τίτλο «I Am: Celine Dion» και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Άιριν Τέιλορ Μπρόντσκι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ημερομηνία πρεμιέρας στο Prime Video.

Το ντοκιμαντέρ καλύπτει ένα διάστημα περίπου ενός έτους από τον αγώνα της διάσημης τραγουδίστριας με την ασθένεια, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Η σταρ ελπίζει ότι το ντοκιμαντέρ θα «ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση».

«Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, η διαδρομή από την ανακάλυψη της πάθησής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά και να μην την αφήνω να με καθορίζει» ανέφερε σε δήλωσή της η Ντιόν. «Καθώς συνεχίζεται η πορεία προς την επανέναρξη της καριέρας μου στις συναυλίες, συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου έλειψε το να μπορώ να βλέπω τους θαυμαστές μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω και άλλους που έχουν λάβει αυτή τη διάγνωση» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το Variety, η Sony Music Vision έκανε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment Canada και την Vermilion Films.

Διαβάστε επίσης

Σελίν Ντιόν: Θέλει να επιστρέψει στη σκηνή - «Κάνει κάθε μέρα φυσικοθεραπείες»

Σελίν Ντιόν: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της - Έχασε τον έλεγχο των μυών της

H Σελίν Ντιόν τραγούδησε μετά από 3,5 χρόνια