ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Berlin»: Και 2η σεζόν για το prequel του «La Casa de Papel»

O Pedro Alonso επιστρέφει στο ρόλο του Berlin
O Pedro Alonso επιστρέφει στο ρόλο του Berlin
Netflix

To Netflix ανανέωσε τη σειρά «Berlin» για δεύτερη σεζόν

To Netflix έδωσε το «πράσινο φως» για μια δεύτερη σεζόν της σειράς «Berlin». Πρόκειται για την prequel σειρά του «La Casa de Papel», του ισπανικού χιτ που έσπασε τα ρεκόρ στην πλατφόρμα.

Η σειρά ακολουθεί τον πιο παρανοϊκό χαρακτήρα της συμμορίας που αγαπήσαμε και έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 29 Δεκεμβρίου του 2023. Αν και δεν προκάλεσε την φρενίτιδα της «Τέλειας Ληστείας», πέτυχε να προσελκύσει αρκετούς θεατές οδηγώντας το Netflix σε ανανέωση για μια επόμενη σεζόν.

Στο δεύτερο κύκλο επιστρέφει και πάλι ο Pedro Alonso στο ρόλο του Berilin, όπως και ο δημιουργός Alex Pina. Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2025.

«Μας άρεσε η ιδέα να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin, σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση», έχει δηλώσει ο Pina πριν την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν.

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία του Andres de Fonollosa, που γνωρίσαμε ως Berlin και τοποθετείται πριν τα γεγονότα του La Casa de Papel.

«Πίσω στη χρυσή του εποχή πριν από τα γεγονότα του "Money Heist", ο Berlin και μια αριστοτεχνική συμμορία συγκεντρώνονται στο Παρίσι για να σχεδιάσουν μια από τις πιο φιλόδοξες ληστείες που έχει κάνει ποτέ», ανέφερε η επίσημη σύνοψη του Netflix.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Ο Berlin του «La Casa de Papel» έχει επίσημο τρέιλερ

H σειρά που δεν χάνεται με τίποτα αυτή την εβδομάδα στο Netflix

Netflix: Ο Τεντ Σαράντος βάζει τέλος στις φήμες για αμερικανικό ριμέικ του «Squid Game»