ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Ο Τεντ Σαράντος βάζει τέλος στις φήμες για αμερικανικό ριμέικ του «Squid Game»

Squid Game
O Tεντ Σαράντος δήλωσε ότι η δεύτερη σεζόν του Squid Game θα είναι «απλά καταπληκτική»
Netflix

Η δεύτερη σεζόν του «Squid Game» θα κυκλοφορήσει στο Netflix εντός του 2024

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix, Τεντ Σαράντος, απέκλεισε τις φήμες για ένα πιθανό αμερικανικό ριμέικ της επιτυχημένης σειράς K-drama, Squid Game.

Ο Σαράντος επισκέφτηκε πρόσφατα τα κεντρικά γραφεία του Netflix στη Νότια Κορέα, τα οποία βρίσκονται στην καρδιά της Σεούλ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψής του, έβαλε τέλος στις φήμες ότι πιθανό αμερικανικό ριμέικ του Squid Game βρίσκεται στα σκαριά.

«Αυτό είναι απλώς μια φήμη», είπε, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο SBS Star. Σημειώνεται ότι φήμες για ένα αμερικανικό ριμέικ του Squid Game κυκλοφόρησαν ήδη από τον Απρίλιο του 2023, όπως αναφέρει το Forbes.

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς – φαινόμενο, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2024, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο δημιουργός της, Hwang Dong-hyuk.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δεύτερη σεζόν, πρόκειται να ακολουθήσει την ιστορία του Gi-hun, του νικητή του Squid Game στον πρώτο κύκλο και την προσπάθειά του να σταματήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παιχνίδια.

Μάλιστα ο ίδιος ο Σαράντος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κορέα, ανέφερε ότι θα είναι «απλά καταπληκτικό». Πρόσθεσε επίσης ότι το σενάριο είναι «εξαιρετικά καλογραμμένο» και «τόσο απίστευτο», ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι τα νέα παιχνίδια θα είναι «πολύ διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα».

Διαβάστε επίσης

Netflix: «Squid Game» και «Emily in Paris» έρχονται με νέες σεζόν το 2024

H σειρά που δεν χάνεται με τίποτα αυτή την εβδομάδα στο Netflix

Netflix: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί η τελευταία σεζόν του «The Umbrella Academy»