ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The House of the Dragon»: Τον Ιούνιο η 2η σεζόν της prequel σειράς του Game of Thrones

House of the Dragon
H σειρά διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones
ΗΒΟ

Η δεύτερη σεζόν του prequel του Game of Thrones θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα έχει λιγότερα επεισόδια από τον πρώτο κύκλο

Το House of the Dragon επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν τον Ιούνιο, όπως μάθαμε από τον επικεφαλής περιεχομένου streaming και gaming της Warner Bros. Discovery, χωρίς να έχει γίνει ακόμα η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζαμε ήταν ότι ο δεύτερος κύκλος επρόκειτο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο φετινό καλοκαίρι και μάλιστα νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε και υπολογίζαμε.

Η δεύτερη σεζόν του prequel του Game of Thrones, θα αποτελείται από 8 επεισόδια, αντί για 10 που είχε ο πρώτος κύκλος.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του επερχόμενου κύκλου, αν και έχει ειπωθεί ότι θα εμφανιστούν περισσότεροι δράκοι. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι μια μεγάλη μάχη που επρόκειτο να δούμε στη δεύτερη σεζόν, θα μεταφερθεί τελικά στον τρίτο κύκλο.

Επίσης, η δεύτερη σεζόν αναμένεται να αφηγηθεί τις ιστορίες αρκετών χαρακτήρων παράλληλα με εκείνες των Alicent και Rhaenyra και των οίκων τους που πλέον έρχονται αντιμέτωποι. Η πλοκή θα ξετυλιχτεί με πιο γρήγορο και έντονο ρυθμό, ενώ αναμένεται να δούμε και επικές μάχες.

Στο καστ προστίθενται οι: Gayle Rankin ως Alys Rivers, Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong, Freddie Fox ως Ser Gwayne Hightower και Abubakar Salim ως Alyn of Hull. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς επιστρέφουν οι: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno και Rhys Ifans.

Βασισμένο στο Fire & Blood του Τζορτζ. Ρ.Ρ. Μάρτιν, το House of the Dragon εξιστορεί την άνοδο και την πτώση των Targaryens. Διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones εστιάζοντας στην ταραχώδη περίοδο του Οίκου Targaryen, ξετυλίγοντας την αρχή για το τέλος του Οίκου που οδήγησε στον εμφύλιο πόλεμο της οικογένειας, τον περιβόητο Χορό των Δράκων.

Τέλος, εκτός από τη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon, περιμένουμε ακόμα τις κυκλοφορίες του The Last of Us, Euphoria και White Lotus.


Διαβάστε επίσης

«The House of the Dragon»: Πρώτο τρέιλερ για τη 2η σεζόν του prequel του «Game of Thrones»

Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν του «House of the Dragon»

«Game of Thrones»: Έρχεται νέα spinoff σειρά - Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής