ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Wednesday: Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Wednesday
H Τζένα Ορτέγκα επιστρέφει στο ρόλο που απογείωσε την καριέρα της
Netflix

To Netflix μας δίνει μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Wednesday με την Τζένα Ορτέγκα

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Wednesday έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Ιρλανδία και το Netflix μας δίνει μια πρώτη γεύση από τα backstage.

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στα social media βλέπουμε τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, την πρωταγωνίστρια Τζένα Ορτέγκα που επιστρέφει στο ρόλο της Wednesday Addams και το υπόλοιπο καστ στο πλατό.

Σε ένα πλάνο, η Ορτέγκα και ο Στιβ Μπουσέμι χαμογελούν ο ένας στον άλλο. Σε μια άλλη λήψη, ο Enid κοιτάζει μέσα από ένα παράθυρο της Ακαδημίας Nevermore που μοιάζει με ιστό αράχνης. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν διάφορα μέρη από την παραγωγή όπως την ανάγνωση του σεναρίου και το reunion των ηθοποιών.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται στην ανατολική κομητεία Wicklow. Η ίδια τοποθεσία χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα για την επίσης γνωστή σειρά του Netflix και της MGM, Vikings: Valhalla.

Η Τζένα Ορτέγκα έχει αποκαλύψει ότι ο δεύτερος κύκλος πρόκειται να έχει πολύ περισσότερο τρόμο αλλά και δράση. Ακόμα, έχει πει ότι τα νέα επεισόδια θα είναι πολύ μεγαλύτερα σε διάρκεια: «Νομίζω ότι το κάθε επεισόδιο θα μοιάζει σαν μια μικρή ταινία».

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το σενάριο της δεύτερης σεζόν. Ωστόσο, φέρεται να εξερευνά περισσότερο τη σχέση της Wednesday με τη μητέρα της, Morticia, την οποία υποδύεται η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς ενώ λέγεται ότι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Addams θα έχουν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο.

Aν όλα πάνε καλά, η δεύτερη σεζόν του «Wednesday» θα κυκλοφορήσει στο Νetflix το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Διαβάστε επίσης

Η Τζένα Ορτέγκα αποχωρεί από σειρά του Netflix

«Beetlejuice Beetlejuice»: Ο Σκαθαρουζούμης επιστρέφει θεαματικά στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Wednesday: Μεγαλύτερη και πιο τρομακτική η 2η σεζόν της σειράς