ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χαβιέ Μπαρδέμ: Εκφράζω τον θαυμασμό μου στους Έλληνες

Χαβιέ Μπαρδέμ: Εκφράζω τον θαυμασμό μου στους Έλληνες

«Αν κι εσύ πονάς επειδή εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε θεραπεία, ούρλιαξε. Ούρλιαξε τώρα!»

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ, μιλώντας σε Κυριακάτικη Εφημερίδα για τη συμμετοχή του στο σποτ της οργάνωσης «Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα», δηλώνει πως θαυμάζει τους Έλληνες.

«Συγκινήθηκα πραγματικά και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που αξίζει τέτοια εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχαριστίες και τον ειλικρινή θαυμασμό μου σε όλους τους Έλληνες», δηλώνει.

Υπογραμμίζει στη συνέχεια: «Συμμετέχω γιατί μου το πρότειναν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, μια οργάνωση που αξίζει την απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμησή μου. Με αυτή την απίστευτη και ευρηματική ιδέα, οι Γιατροί μας εξοικειώνουν με πολύ απλό τρόπο με τη σύνθετη πραγματικότητα των «ξεχασμένων» ασθενών»

«Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια αποτελεσματική οργάνωση. Υποστηρίζοντάς την, με ελάχιστη προσωπική προσπάθεια, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και το έργο της τεράστιο. Η είδηση πως στην Ισπανία τόσος κόσμος κατάφερε να συνεισφέρει στην ανακούφιση χιλιάδων ασθενών -ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του- είναι από μόνη της ικανή να φέρει «συμπτώματα» πόνου για τον άλλο και στην Ελλάδα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.