ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντέιβιντ Λιντς έγινε φωτογράφος!

Ο Ντέιβιντ Λιντς έγινε φωτογράφος!

Μετά τη σκηνοθεσία ο Ντέιβιντ Λιντς περνά στη φωτογραφία


Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης εκθέτει φωτογραφίες του από παλιά ερειπωμένα εργοστάσια και βιομηχανίες σε μια νέα έκθεση που φιλοξενείται στην The Photographers' Gallery στο Λονδίνο.


Ο σκηνοθέτης των Blue Velvet και Mulholland Drive βρήκε έναν νέο τρόπο για να εκφράσει την απαράμιλλη διαφορετικότητα που τον διακρίνει. Για να σηματοδοτήσει την έκδοση του πρώτου του βιβλίου φωτογραφίας, το οποίο θα διατίθενται τον επόμενο μήνα από τις εκδόσεις Prestel, ο Λιντς παρουσιάζει την έκθεση The Factory Photographs στην The Photographers' Gallery. Καθώς μπαίνουν στον χώρο, οι επισκέπτες μεταφέρονται σε ένα τοπίο που θυμίζει την νευρικότητα και τη μελαγχολία που χαρακτηρίζουν τα έργα του σκηνοθέτη. Στη συνέχεια, μπορούν να δουν καρέ καρέ τις φωτογραφίες: ασπρόμαυρες εικόνες εργοστασίων. »Αγαπώ τη βιομηχανία. Τους σωλήνες. Λατρεύω το υγρό και τον καπνό. Αγαπώ τα πράγματα που κατασκευάζουν οι άνθρωποι. Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να εργάζονται σκληρά, λάσπες και απόβλητα» έγραψε ο Λιντς


Η έκθεση The Factory Photographs θα βρίσκεται στην The Photographers' Gallery μέχρι τις 30 Μαρτίου 2014. Το σχετικό βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Prestel στις 17 Φεβρουαρίου.