ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Θεσσαλονίκη μας ανοίγει την όρεξη!

Η Θεσσαλονίκη μας ανοίγει την όρεξη!

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις Θεσσαλονίκης θα έχουν όσοι τυχεροί βρεθούν σήμερα, Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο δημαρχείο της πόλης, μέχρι τις 2 το μεσημέρι αφού είναι σε εξέλιξη το Food festival.

Μπουγάτσα με κρέμα, λουκουμάδες και κουλούρια Θεσσαλονίκης περιμένουν όσους πιστούς θέλουν να πάρουν μια γεύση από τα τοπικά εδέσματα στο φεστιβάλ γαστρονομίας του δήμου Θεσσαλονίκης που διεξάγεται φέτος για τέταρτη χρονιά με σκοπό να αναδείξει τη γαστρονομική ταυτότητα της πόλης και περιλαμβάνει σειρά δράσεων, μεταξύ άλλων και του προγράμματος «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω με 10 ευρώ», όπου συμμετέχουν διάφορα εστιατόρια της πόλης προσφέροντας σε αυτή την τιμή ένα προκαθορισμένο μενού.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο δημαρχείο η σεφ- συγγραφέας του Γαστρονομικού Οδηγού της Θεσσαλονίκης, Κική Εμμανουλίδου, θα παρουσιάσει ορισμένες από τις συνταγές «Food Stories- Πιάτα με Ιστορία» εκ μέρους της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.

Ο δίγλωσσος γαστρονομικός οδηγός εκδόθηκε φέτος και έχει ως στόχο να προβάλει τη Θεσσαλονίκη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Σχετικές ειδήσεις