ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φαντασμαγορία MOMIX στο Παλλάς

Φαντασμαγορία MOMIX στο Παλλάς
Τους έχουν αποκαλέσει «Παραβάτες των φυσικών νόμων», «Μάγους Χορευτές», «Αλχημιστές των ψευδαισθήσεών μας»...

Τους έχουν αποκαλέσει «Παραβάτες των φυσικών νόμων», «Μάγους Χορευτές», «Αλχημιστές των ψευδαισθήσεών μας», «Ταχυδακτυλουργούς Ακροβάτες».

Αψηφούν τη βαρύτητα, χορταίνουν τις αισθήσεις μας, φλερτάρουν με την οφθαλμαπάτη.

Είναι οι MOMIX και επιστρέφουν στην Ελλάδα με τη «BOTANICA», τη νέα χορογραφία, την καλύτερη παράσταση, την πλουσιότερη παραγωγή που δημιούργησε στην καριέρα του ο καλλιτεχνικός τους διευθυντής και χορογράφος, ο δαιμόνιος Moses Pendlenton.

Εμπνευσμένος από την εξέλιξη της ζωής και των τεσσάρων εποχών, από την καθημερινότητα, τις συνήθειες, τις ιδιοτροπίες, την ερωτική συμπεριφορά των ζώων και των φυτών, δημιούργησε ένα λαμπερό και σαγηνευτικό σκηνικό πλαίσιο, όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, την παντομίμα, τον αθλητισμό, την υποκριτική, το θέατρο σκιών.

Με όχημα τους Momix, τα σπέσιαλ εφέ, τα λέιζερ, τους εκπληκτικούς φωτισμούς, τα πανέμορφα κουστούμια, τις εξαιρετικές μουσικές, αλλά κυρίως τη θρυλική φαντασία του, μας παρασέρνει σε σκηνικές πλάνες, όπου τα σώματα των χορευτών μεταμορφώνονται σε ζώα που ερωτεύονται ή γεννούν και σε φυτά που φυτρώνουν ή ανθίζουν.

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο «Παλλάς» από Τετάρτη 23 ως το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 (φοιτητικό), 30, 40, 50, 60 και 70 ευρώ.