SEX

Σκάνδαλο: Παντρεμένη καθηγήτρια διατηρούσε σχέση με 15χρονο μαθητή

Σκάνδαλο: Παντρεμένη καθηγήτρια διατηρούσε σχέση με 15χρονο μαθητή

Τα προκλητικά μηνύματα που έστελνε στον μαθητή την «έκαψαν».

Ακόμη μια σχέση ανάμεσα σε καθηγήτρια και μαθητή ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με την ακόλαστη 35χρονη να ανταλλάζει «καυτά» μηνύματα με τον ανήλικο.

Η Kandice Barber, η οποία είναι μάλιστα και παντρεμένη, είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον 15χρονο μαθητή της, το όνομα του οποίο δεν δόθηκε στην δημοσιότητα για ευνόητους λόγους.

Το σχέδιο της Barber ήταν πάρα πολύ απλό: Πήγαινε να πάρει το παιδί από το σπίτι του με την δικαιολογία πως ήταν στον δρόμο της και στη συνέχεια πήγαιναν σε μέρη, όπως ένα κοντινό δάσος, και έκαναν σεξ.

Αυτή είναι η ακόλαστη καθηγήτρια.

Όταν άρχισαν οι πρώτες... διαρροές για την σχέση των δυο στην κλειστή κοινωνία του Buckinghamshire η καθηγήτρια σκέφτηκε να κατηγορήσει τον ανήλικο για βιασμό της!

Κάπου εκεί το παιδί μίλησε στους γονείς του και τους είπε την αλήθεια ενώ νωρίτερα είχε αποκαλύψει την σχέση του και σε μια συμμαθήτριά του με την οποία διατηρούσε δεσμό.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν τα σοκαριστικά μηνύματα που αντάλλαξε η καθηγήτρια με τον μαθητή και μάλιστα σε ένα εξ αυτών ανέφερε χαρακτηριστικά «το πέος σου είναι πολύ μεγαλύτερο από του άντρα μου»!

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ όπως ήταν φυσικό η καθηγήτρια αποπέμφθηκε από το σχολείο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Εφιαλτική πρόβλεψη: Τα κρούσματα στην Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας είναι 100.000